24 Януари, 2018 16:37 1 968 2

Българинът, който кла жена и син в Гърция, опитал да се самоубие

  • комотини-
  • нападение-
  • съпруг

И тримата са в болница

Българинът, който кла жена и син в Гърция, опитал да се самоубие - 1

50-годишен българин е клал с нож жена си и 19-годишния им син, след като не успял да преживее раздялата със съпругата си. Инцидентът е станал в неделя следобед в пограничния гръцки град Комотини, където българското семейство живеело от години.

В официалното съобщение на полицията се посочва, че нашенецът отишъл в завода, в който работели жена му и синът му. Мъжът започнал да я убеждава да се съберат отново и тя да се върне в дома им, откъдето се изнесла. След като 35-годишната жена отказала, нашенецът побеснял, съобщава "Телеграф".

Първо последвал скандал, а после започнал да нанася удави с нож на различни места по тялото ѝ. 19-годишният им син, който се опитал да спре баща си, също получил няколко порязвания с ножа. Секунди след нападението извършителят избягал.

Ранените успели да извикат помощ и били откарани в болницата в Комотини, Раните им са обработени в клиниката по хирургия. По време на разследването полицията открила 50-годишния извършител на пътя Комотини – Александруполис. Той също е откаран в болница. След като осъзнал какво е направил, опитал да се самоубие със същия нож, показало разследването на гръцката полиция.

Предстои да бъде обвинен в опит за убийство, домашно насилие и нарушение на закона за оръжията, посочват още местни медии. В някои от сайтовете се посочва, че извършителят е работил като началник-смяна. В момента разследващите изчакват състоянието на българина да се стабилизира, след което ще го преместят в ареста, за да отговаря пред закона за тежките престъпления.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    0 0 Отговор
    Пожелавам му следващия път да се самоубие успешно. Боклук някакъв!
  • 2 соросоидни кърлежи

    0 0 Отговор
    Е затова говорим, за домашно насилие ,за ПОЛ-ТРЕТИ ПОЛ, сега разбрахте ли за какво се дупим в Брюксел , ако бяхме приели ударно както искаше ББ, сега целият свят щял да бъде по- добро място за всички полове и педафили.