Last news in Fakti

29 Януари, 2012 14:01 2 053 5

Семеен скандал разкри саксия марихуана

  • марихуана

Вчера малко след 19 ч. във Второ Районно управление «Полиция» - Стара Загора е получено съобщение за семеен скандал, възникнал на ул. «Одринска епопея», съобщават от полицията в града.

Установено е, че спречкалите се лица са 26-годишна жена и 28-годишен мъж, и двамата от Стара Загора.

В обитаваната от тях стая, полицейските служители забелязали саксия със зелено растение с листа, наподобяващи марихуана. При последвалото претърсване на жилището са намерени и иззети : полиетиленово пликче със суха, зелена, тревиста маса с тегло около 1 гр. / марихуана/, растението, посадено в саксията, което след тестване с полеви наркотест е реагирало на марихуана, нож за автомат «Калашников» и пушка, наподобяваща «Кремъклийка», без марка и номер.

Двамата са задържани за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» - Стара Загора.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stoqn

    0 1 Отговор
    NE E NORMALNO DA NI TRETIRAT TAKA KATO PRESTUPNICI ZA EDNATA MARIHUANA !!!
  • 2 Jonny

    1 0 Отговор
    Невероятен удар на МВР. Поздравления !
  • 3 ico

    0 1 Отговор
    марихуаната е свещенно нещо,трчбва малко уважение,какво е тва нещо
  • 4 Big Bulgarian

    0 0 Отговор
    Язък и за ганджата , дето са се ръснали 20кинта , и за растенийцето , дето са си го гледали с любов , че и за пушката, която си е антика със стойност 500-600лв...... ТЪПИ КУКИ!!!
  • 5 hihihih

    0 0 Отговор
    Това е смешно!Защо не се занимават с по големи престапления аз не живея в България тук не ти правят нищо за такива работи като цяло сам много разо4арована от България