Last news in Fakti

9 Април, 2018 10:20 14 743 13

Стотици видели бегълците от затвора

  • затвор-
  • бегълци-
  • софия

Владимир Пелов и Радослав Колев избягаха във вторник от Централния софийски затвор

Стотици видели бегълците от затвора - 1
Снимка: МВР

В полицията са получени стотици сигнали за това, че двамата избягали затворници Владимир Пелов и Радослав Колев са видени на различни места в страната. Нито едно от обажданията до момента не е довело криминалистите до конкретни следи.

Последният по конкретния сигнал даден е от преди ден, тогава в МВР постъпва информация, че двама души са забелязани във вила близо до село Огоя, който се намира до Своге. На място са били изпратени сили на полицията, които са претърсили района, но двамата затворници не са открити.

Владимир Пелов и Радослав Колев избягаха във вторник от Централния софийски затвор, след като изстреляха по надзиратели и ги заплашиха с оръжие. Все още продължава разследването как Пелов и Колев са сдобили с пистолет. Следствието по случая се води в СДВР, но в издирването на двамата мъже участват всички областни дирекции на МВР в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оптимист

    15 1 Отговор
    не ми се вярва да ги заловят
  • 2 Гост

    15 2 Отговор
    Кой ги знае къде са. Тва е бягство с подготовка, най вероятно са зад граница вече
  • 3 Гост с име

    39 5 Отговор
    Не е за вярване колко безпомощна полиция имаме. Горките, силите им стигат само за баничка с боза и за протест за заплати и ранно пенсиониране. МВР спешно да им раздаде носни кърпички на госпожичките да си бършат сополките, че бегълците не искат сами да се предадат.
  • 4 gest

    12 4 Отговор
    Ако имаше и нормална награда,да са ги хванали досега.Никой не иска да ги хваща засега.
  • 5 gest

    13 1 Отговор
    Да обявят награда и за нула време са ги хванали.Ама не щат.
  • 6 Stefko88

    19 4 Отговор
    Ще ги хванат само за да излезе, че без боко сме за никъде.... Първо ги пускат после ги самоубиват, а през това време чез-мез , алъш-вериш и подобни сделки на "далавери начала". Важното е народа да мисли за друго.
    Ето аз питам: първоизточника на проблема къде е? И казвам:
    Скапани затвор и малоумната охрана.
    Защо в Щатите бягат само по филмите?
    Защото затвора е затвор. И охраната му е охрана. А защо? Защото е частен и има лиценз и защото е на някой. А този някой ако иска пари и лиценз да си връща инвестициите затвора трябва да е сигурен. Та тук чакат ранно пенсиониране и 20 заплати. Тук чакат "даване", там това е работа.
    Сега какви са изводите. Ааааааа сетих се , а вие сетихте ли се? Точно така ако един работник не работи добре , ще наемем друг нали? И казвам наемем , защото парите идват от нас! Аз съм съгласен да дам 5лв повече данъци , но затвора да е затвор! И искам да се намери някой който да ги вземе, но в тоя комунистически дирник МВР и народното събрание никога няма да се направи подобна стъпка, защото всичко е за наши 'ора и пак от тях се прави. А те не са градивни те са крадливи. Затова и ще бягат от затвора , защото няма държава. И точно по тая причина има и престъпност. И първоизточника на проблема са наще 'ора дето допускат това да стане. Аз не искам поредната фирма на бойко да строи затвор. Искам фирма чужда с чужди методи и стандарти , за да стане "като свето" , а не да ми вкарват оръжие и да пиянстват дрогирани в килиите, а като им омръ

    Коментиран от #9

  • 7 Stefko88

    10 5 Отговор
    като им омръзне да си тръгнат през централния вход.
  • 8 Андрей Николов

    14 3 Отговор
    И аз ги видях! Единият беше нарамил раница с 1 кило злато и припкаше към Горубляне да си купи някой нововнос като нова уникат и да избяга за Европата! Другият викаше: "Терминал 1, Терминал1..." Обадих се на 112 и от там пратиха патрулен автомобил с два броя лица, леко дебели и гледащи ентелегентно, които дойдоха на място и започнаха да задават ентелегентни въпроси към мен. Докато си говорехме сладко сладко с ентелегентните господа в избеляло синьи униформи въпросните лице бяха се изпари както и предния път от чауша. Жалко...
  • 9 660

    2 6 Отговор

    До коментар #6 от "Stefko88":

    Главата ти е празна
  • 10 гост

    13 1 Отговор
    тези торби който работят в мвр дали покриват спортни нормативи ???като ги гледам какви шопари са станали някой от тях,тежко е на полицията да преследва бандити.
  • 11 Анонимен

    6 0 Отговор
    Народа тотално изтрещя с тия двамата,и всеки втори си мисли,че ги е видял.Хора,те няма да влезнат отново на вълка в устата.Тук играят много пари,и кой знае накъде са духнали.
  • 12 Жеков

    9 0 Отговор
    Нали искате демокрация в демократичните държави дават награди от един милион евро
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.