Last news in Fakti

1 Февруари, 2012 12:48 1 922 1

5 автомобила горяха за ден (обновена)

  • коли-
  • палежи
5 автомобила горяха за ден (обновена) - 1
Снимка: Архив

Лек автомобил Alfa Romeo е изгорял тази сутрин в софийския квартал „Илинден“, съобщиха от МВР. Инцидентът е станал към 8 ч. Изгоряла е предната броня на колата. По първоначални данни, става дума за умишлен палеж. Собственикът е на 46 години, не е криминално проявен.

Кола е подпалена и в Пазарджик. Сигналът за инцидента е бил подаден в Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” около 01.30 часа тази нощ. Граждани съобщили, че гори паркирано на улица в областния град „BMW", собственост на 22-годишен пазарджиклия.

Незабавно към мястото се насочили екип от огнеборци с противопожарен автомобил и автомобилът бил бързо изгасен. Въпреки това огънят успял да унищожи напълно предната и частично задната част на леката кола.

Образувано е дознание. Една от версиите, по която работят местните криминалисти, е палеж. Най-вероятно става въпрос за лично отношение към собственика на автомобила.

Два автомобила са горели вчера през нощта в с. Ноевци. Пожарът е възникнал в товарен автомобил Volkswagen Transporter, който бил собственост на юридическо лице, след което пламъците са обхванали паркирания в близост до него Ford Mondeo, собственост на ноевчанин.

В резултат на огъня товарният автомобил е напълно изгорял, а лекият автомобил е с унищожена предна част. Образувано е дознание, разследването продължава.

Лек автомобил е подпален умишлено в Плевен, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Около 20.45 часа вчера неизвестен е облял с течност и е запалил паркиран на улица „Хаджи Димитър” в Плевен лек автомобил „Mercedes- CL 65 AMG”. Колата е собственост на 33-годишен от град Тръстеник. Нанесени са незначителни материални щети – повредени са задната броня и декоративната решетка. Пожарът е изгасен от собственика. „Mercedes”-ът има пълна застраховка „Автокаско”. Полицията провежда разследване за установяване и задържане на извършителя.

За три месеца в София са подпалени над 60 автомобила. Подпалените коли в страната са над 30.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 .......

    0 0 Отговор
    Пак се почна.