Last news in Fakti

23 Април, 2018 15:49 3 046 4

Апелативният съд оправда Ценко Чоков за кражбата на ток в Галиче

  • ценко чоков-
  • ток-
  • кражба-
  • чез

Апелативният съд потвърди присъдата на окръжния съд във Враца, с която беше оправдан бившият кмет село Галиче Ценко Чоков по обвинение в кражба на ток.

Присъдата е постановена на 18 април т.г., съобщи неговият адвокат Светла Генова.

Ако прокуратурата обжалва, процесът ще стигне и до по-горна инстанция.

В края на юли 2016 г. селският управник беше уличен в кражба на електричество, а заради незаконното присъединяване към мрежата на ЧЕЗ му беше издаден констативен протокол за сумата от 49 501 лева. Парите са начислени за използвана енергия за 3 години назад.

Още в началото на съдебния спор, адвокатът на Чоков Светла Генова обясни, клиентът й има право да заведе дело, тъй като начисленото наказателно електричество е колкото отчетеното цяло потребление на ток в село Галиче.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОБО

    15 4 Отговор
    ДА НЕ БИ ЦЕНКО ЧОЧКОВ ДА Е ОТ ГЕРБ УВАЖАЕМИ БОЛШЕВИШКИСМРЕДЛИВИ МЕКЕРЕТА ТА СЪД НЕ ВИ ЛОВИ ЗАКОНИТЕ СА ЧУЖДИ ЗА ВАС?....
    РАПОРТ ДАДЕН .....
  • 2 Гост

    10 3 Отговор
    Спокойно и този ще оправдаят и иванчева. Прах в очите.
  • 3 един

    5 0 Отговор
    Дори името на този човек буди отвращение. Развилнял се престъпник, разчитащ на поста, който заема, един Господ знае как добрал се до него. Сигурно със заплахи, палежи, побоища, престъпна безцеремонност. След дългото шикалкавене и отричане на престъпленията му, той пак ще продължи да безчинства. Това е държавата България! Когато решите да потърсите справедливост, първото, което трябва да си спомните е, че това е нашата държава. Надежда всяка друга оставете!
  • 4 ченге

    4 0 Отговор
    И над този има чадьр да не го вали.