Last news in Fakti

16 Май, 2018 14:51 11 033 15

Люси Иларионов показа зрелищно ВИДЕО от екшъна със стрелбата

  • люси иларионов-
  • стрелба

Кадри от инцидента на пътя край Велико Търново, при който адвокат стреля по колата на режисьора Люси Иларионов и я замеря с бирени бутилки, бяха излъчени в предаването „Часът на Милен Цветков“. Това се случи по време на гостуването на режисьора във връзка със случката.

Видеото е заснето от приятелката на Люси – певицата Ани Хоанг, която пътувала с него. След проехтелите изстрели самият Люси я накарал да извади телефона, за да заснеме номерата на агресора.

По-късно стана ясно, че това е работещият в адвокатска кантора студент по право Атанас Мандичев.

На кадрите се вижда как шофьорът мята бутилки по джипа на Иларионов. Освен това той се опитвал да го притиска със стария си „Форд“.

Опасното каране е било в продължение на около километър. Всичко тръгнало от това, че Мандичев говорел по телефона и набил спирачки.

Иларионов му свирнал с клаксона, че не е правилно, Мандичев му отвърнал.

Режисьорът смятал, че с това ще приключи всичко, когато другият водач стрелял с газов пистолет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ОтличникаОтПсиходиспансера

    21 3 Отговор
    Студент по право и работещ като адвокат ? Дрогиран ли е бил адвокатът - студент ? Ще му бъде ли повдигнато обвинение за дребно хулиганство ? Регистриран ли е в Психодиспансера ?
  • 3 Мутреса

    4 1 Отговор
    Това е почръчано от Моника Валериева!
  • 4 Адолф

    4 8 Отговор
    Кой е виновен? Путин или Боко ?

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бай хой

    10 6 Отговор
    А ве коя е тая луси ве?
  • 7 непонятно

    6 3 Отговор
    Това видео от Англия ли е? Не разбирам защо този Люси /така е наречен в репортажа/кара в лявата лента. Знам, че по магистрала "Тракия", лявата лента е бързата. Там обикновено се движат джипове и по-бързи коли. Ако Люси е с джип, не знам, как някой си позволява да го замерва с бутилка бира.

    Коментиран от #8

  • 8 Един от хората

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "непонятно":

    То само като видиш как се кара в България и става ясно защо всеки ден има катастрофи и жертви!Вляво,дясно всеки си шофира като собственик на пътя.Още десетина години и които оцелеят ще бъдат ,,царе" на пътя....
  • 9 racer

    4 1 Отговор
    КАКЪВ ДЖИП МИМЕ ТОВА Е МЕРЦЕДЕС 90 ТА ГОДИНА ДВУВРАТКА.ПИШЕТЕ ПРОВЕРЕНИ НЕЩА ДЖИП ДРЪН ДРЪН.
  • 10 гашник с мотика

    8 2 Отговор
    Какво прави този космат брадат козел непрекъснато в лявата лента и пречи на Форд-а да го задмине? А и криволичи наляво-надясно като дрогиран,ако не е пиян!
  • 11 Гошко

    3 2 Отговор
    Интересното е, че никой от платените журналисти в платените публикации на Иларионов, не смее да попитам, дали е е бил на някои наркотици, защото чувам че е отказал да му бъде направен тест за наркотици. Защо също така, никой не попита, дали е карал с висока скорост, създал е предпоставка за ПТП, избутал е младежа почти от пътя, карал е в насрещното, т.е защо той е започнал сценката, само защото младежа е карал бавно. Впрочем е нямало никаква стрелба с газов пистолет, а жалкия Иларионов си прави жалък ПР на гърба на млад човек. Този има ли деца? Ако има, що за баща в името на своя ПР, би унищожил без причина бъдещото на млад човек! Ако няма деца, дано да няма никога. Все пак ми стана интересно за наркотоците, както обичайно са известни такива "псевдо звезди", че употребяват наркотици.
  • 12 Иоуееееее

    3 0 Отговор
    Абе тоя иларион некой ден че си намери майстора, ако продължава да се прави на селски шериф по пътищата...

    И ще има пак да реве по телевизора кат ощипана девица.
  • 13 1654345

    0 0 Отговор
    Ганьо знае две и двеста....ганьо пак ще е на манго феста....кара дърт форд и земря с празни бирени бутилки...които може би е изконсумирал в колтата....Ганьо пуца с пистолет по джип .... до тук всичко е ТОЧНО!....особеното е че Ганьо е завръшил право и е на крехка възраст.....ДОБРЕ БЕ МОМЧЕ КОГА УСПЯ ДА ИЗПРОСТЕЕЖ НА ТАЯ КРЕХКА ВЪЗРАСТ ??????!!!!!!!!!!!!!!
  • 14 446565

    0 0 Отговор
    ИЛАРИОНКА Е ЗАЕЛ ДВЕТЕ ЛЕНТИ.....И ТОЙ Е БЕК....НО Адвокачето е ЯКООО кухарка----бутилки пуцане-----е как стават вишисти тия хора в бг с тоя манталитет на двуклетъчни
  • 15 факт

    1 0 Отговор
    трябваше с боен