Last news in Fakti

31 Юли, 2018 20:16 8 055 21

Люси Иларионов нахлу на брифинга на МВР

  • люси иларионов-
  • брифинг

Той отново поиска оставката на министър Радев

Люси Иларионов нахлу на брифинга на МВР - 1

Любопитна ситуация се разигра по време на редовния месечен брифинг на МВР. Наред с журналистите на пресконференцията се появи режисьорът и бивш певец Людмил Иларионов. Той поиска лично обяснение от министъра на вътрешните работи за стрелбата по него и приятелката му.

Случката се разигра през май на пътя Велико Търново – София. Докато шифирал Люси Иларионов, до него била и приятелката му Ани Хоанг, бил засечен от друг автомобил, другият шофьор първо ги замерил с бутилки, след което извадил газов пистолет и стрелял.

"Министър Радев, стреляли ли са по вас? На мен се случи преди три месеца. Знае се кой е човекът, заснехме го на пътя, случи се във Велико Търново. Три пъти ходя до там, плащам си пътните, губя си времето. Аз съм режисьор и ако един клип не е хубав, вината е на режисьора... Аз съм човекът, който преди месец поиска вашата оставка, защото за мен вие сте виновен", заяви Иларионов.

Самият Валентин Радев не бе запознат със случая, заради което отношение по темата взе главният секретар на МВР Младен Маринов.

"По случая има образувано досъдебно производство. Установено е лицето, което е управлявало автомобила, назначени са множество експертизи, в негово дом е открито газово оръжие. Но тъй като на място не са установени свидетели, освен вас, г-н Иларионов, са назначени още експертизи, които да дадат информация за вида на оръжението. Взети са натривки на ръцете на водача, за да се докаже дали наистина е произведен изстрел", коментира Маринов.

Цялата ситуация обаче видимо изнерви министъра и той помоли режисьора да не занимава всички със себе си.

"Съжалявам, че са ви разходили толкова пъти до Търново. Аз ще ви приема, обещавам. Не Ви знам името, но няма ли да спрете все пак, на никого не сме обърнали толкова внимание, колкото на вас", обясни Радев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 отегчен

    46 9 Отговор
    Хвани "режисьора", блъсни "министъра", "гл.секретар" сам ще падне.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мишо

    62 10 Отговор
    Браво!!
    Продължавай все така.
    Мачкай корумпираните боклуци.
    Има нужда от нови политици!

    Коментиран от #4

  • 4 отегчен

    16 32 Отговор

    До коментар #3 от "Мишо":

    Мишо Шамара и Люси Иларионов, вицепрезидентки. На Слави.

    ШЪ СЪ УПРАЙМ
  • 5 Браво!

    55 11 Отговор
    Браво на Иларионов! IQ миниснърчето направо му се приака на въпроса "по вас стреляли ли са?"...." Ъъъ..чакай да си помисля"....МУАХАХАХА
  • 6 Ефтини сензации

    18 64 Отговор
    А кой е тоя куку на който всички са му криви?
    Трябва ли цялата държава да се занимава с личните вендета на въпросния?
    Нищо чудно да е нападнал човека, и той да е стрелял при самозащита само да се отърве от навлека, дето сега реве наляво и надясно колко бил гърмян....
    Те старите хора са казали пушек без огън няма!
  • 7 Един от хората

    57 11 Отговор
    Всички трябва да бъдат като Иларионов за да има ред и закон!!Но за съжаление е само той, другите са в партер и само връткат задният мост...

    Коментиран от #12

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Hristoff

    35 1 Отговор
    И аз не Ви знаех името, но тая работа в МВР не е за Вас.....
  • 11 сценарист

    32 2 Отговор
    Люси!......Иларионов!
    Ако си карал така както днес на Патриарх
    Евтимий паркира кабриото(на тролейбусната спирка,не очаквай някой да ти ръкопляска.

    Коментиран от #16

  • 12 Пешо

    14 7 Отговор

    До коментар #7 от "Един от хората":

    Е, ако всички са боклук, като този недогърмения, няма шанс да се оправим!
  • 13 Дедо

    17 16 Отговор
    Да стреляш с газов пищов...е все едно да си подадеш задника през прозореца и да пърдиш по Люси.Уплашил се е пухльо..няма две мнения
  • 14 112

    13 2 Отговор
    каквито министрите, такива и режисьорите. и гладните секретари...
  • 15 onq s konq

    4 18 Отговор
    Защо на мен не ми присветват?Защо по мен не стрелят,нито хвърлят бутилки па БМВ-то ми?Защо АЗ не правя подобни неща и ДОРИ НЕ ЗНАМ ДАЛИ МИ РАБОТИ КЛАКСОНА?Верно че не ми е приятно примерно на магистралата някой да ми влиза внезапно в лентата със 140-км за да изпреварва,докато аз съм с 200 и нагоре,но нито присветвам,нито свиря и просто го изчаквам.Когато обаче той се "заиграе" и реши да изпривари и слидващиь,и по-следващия и по-по-следващия вместо да се прибере и да ми даде път,БЕЗ КОЛЕБАНИЕ ГО ОТРЯЗВАМ ОТДЯСНО.Между другото ТОЧНО ТОВА Е ПРАВИЛ ЛЮСИТО И С БАРАКАТА СИ И ЗАТОВА СЕ Е СТИГНАЛО ДО ИЗНЕРВЯНЕ НА ОБСТАНОВКАТА!
  • 16 Язе

    11 6 Отговор

    До коментар #11 от "сценарист":

    Този и аз го видях преди месец на Драган Цанков.Като го видях как седи на клаксона за да направи нарушение от какво се оплаква?Да е доволен,че този не го е застрелял.Беше с един МБ очиларка на 100годин пък тарикат го раздава.Егаси и смешника.
  • 17 Тед

    18 6 Отговор
    Ало човека е заснел нарушител който хвърля бутилки и стреля по колите. Какво по-вече да им даде на полицаите. Те го разтакават три пъти за 4 месеца до Търново и нищо още не са свършили. Полицаите прикриват със сигурност тези копеленца. Винаги могат да ги засекат по телефоните, билили ли са на това място по това време. Непрекъснато им увеличават заплатите, а работа не вършат. Затова протестира човека. Ето защо трябва да получи мощна подкрепа, всеки от нас дори и министъра можем да попаднем в такава ситуация.
  • 18 Жури

    9 13 Отговор
    А кой беше Люси некой си, че не се сещам? Има си начини и срокове за разследване и последващ съдебен процес, при който съдът ще се произнесе. Като се счита за известен, над закона ли е, за да му се обръща специално внимание?

    Коментиран от #19, #21

  • 19 НЕКА НА ТЕБЕ И НА МИНИСТЪРА

    10 1 Отговор

    До коментар #18 от "Жури":

    ДА СЛУЧАТ ТАКВИЗ ГАДОСТИ А ТЕ СЕ СЛУЧВАТ И СА МОЛЕТЕ ДА НЕ ПОСТРАДАТЕ ЩОТ МОЖЕ И ДО СЪДА ДА НЕ СТИГНЕТЕ А ДО ОРЛАНДОВЦИ.... .
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Иларион

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "Жури":

    Мноого си зле човек, какво значение има кой е Люси въпросът е принципен, отнася се за най елементарни полицейски действия, но милиционерите немогат да ги извършат. Тогава защо отделяме всяка година по 4500лв. от бюджета си за заплати на полицаи?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове