28 Май, 2018 21:43 3 657 0

Разкриха крупен обир на машини за биткойни

  • криптовалута-
  • биткойни-
  • машини

Откриха машините за криптовалута, откраднати от офис в Гоце Делчев. Обирджиите ги скрили високо в местността Мусомишки ливади.

По-рано стана ясно, че са били откраднати 42 машини за добив на криптовалута от офис за сървърни дейности в Гоце Делчев. Ударът е направен през уикенда.

Сигналът бил подаден от собствениците, а охранителни камери заснели обирджиите. Това е поредната кражба на машини за добив на биткойни в региона, съобщи Нова тв.

През март бяха откраднати пет машини за производство на криптовалута от къща в Гоце Делчев. А месец по-рано крадци атакуваха фирмен офис в Благоевград, откъдето задигнаха машини за копаене на биткойни на стойност около 200 000 лева.

В началото на този месец пък бяха откраднати четири машини за добив на биткойни в Гоце Делчев. Нито една от кражбите досега не бе разкрита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА