Last news in Fakti

4 Юни, 2018 17:50 2 817 1

Задържаха надрусания шофьор от мелето в Труд

  • граф игнатиево-
  • труд-
  • дрегер-
  • катастрофа

Проверяват дали 27-годишният мъж е карал джипа, предизвикал катастрофата

Под наблюдението на районната прокуратура се изясняват обстоятелствата около катастрофата с три автомобила, възникнала вчера на пътя между Граф Игнатиево и Труд.

Сигналът е получен около 15.30 часа, съобщи "Трафикнюз".

Според първоначалната информация лек автомобил „Мазда“ не е спазил дистанция и е блъснал отзад лек автомобил „Рено“, след което навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил с лек автомобил „Форд“.

Алкохолните проби на двамата шофьори са отрицателни. С дрегер е тестван и 27-годишен пловдивчанин, заявил, че той е управлявал лекия автомобил „Мазда“. Резултатът е отрицателен, но последвалата проверка за употреба на наркотици дала положителен резултат.

С полицейска заповед мъжът е задържан за срок до 24 часа. По данни на очевидци обаче той не е шофирал автомобила, предизвикал катастрофата. С цел установяване на истинността на твърдението е предприета допълнителна проверка.

Действията по образуваното досъдебно производство се извършват под наблюдението на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    11 0 Отговор
    Ама изобщо не си проверявате новините. В няколко други сайта вече писаха, че вероятно колата е шофирана от жена. Свидетели били потвърдили, че въпросният дрогиран мъж дошъл за да поеме вината. Човека може да са го задържали, но това не значи, че е шофирал.