Last news in Fakti

17 Юни, 2018 11:41 8 631 11

Страшилищата Персин и синът му са задържаните за мелето в "Христо Ботев"

  • христо ботев-
  • кокаларите-
  • каишиите

И двамата са лежали в затвора

Страшилищата Персин и синът му са задържаните за мелето в "Христо Ботев" - 1

Ромските кланове, въртящи проститутки в Германия и запалили столичния квартал "Христо Ботев", са Кокаларите и Каишиите.

Конфликтът започнал от четвъртък по обяд от сбиване между четирима мъже от враждуващите фамилии, но прераснал в зверско масово меле. Арестувани са двама мъже с дебели досиета.

По думи на шефа на СДВР Ивайло Иванов полицията ще остане в квартала, докато се налага, за да не се нагнетява излишното напрежение. Задържаните са едни от най-страховитите тартори на района - Персин и синът му, пише "Телеграф".

По време на рапзита двамата дали абсолютно различни данни за конфликта между родовете. Никой обаче не посмял да каже официално с какво се занимават клановете. Всички в "Христо Ботев" обаче разказват, че са сводници в Германия, Франция, а наскоро пробили и в Потругалия и Испания. "Имат много пари, но все се карат за нещо.

Редовно се бият, млатят, тук е като екшън", разказаха хора от квартала. Според една от версиите става дума за поделяне на територии за проституиране зад граница. Други пък твърдели, че става въпрос за красива жрица, която не успели да се разберат към коя от фамилиите да работи.

Познати на Кокаларите споделяли в местния магазин, че момче от фамилията дори било влюбено в нея. Досиетата на почти всички членове на двата клана са дебели. Персин и синът му, които са единствените задържани до момента, са вписали в тях почти всички видове престъпления - кражби, грабежи, побои, автокражби, наркотици.

Лежали са и в затвора. Въпреки дългогодишната вражда между двата клана това бил първият път, в който е викана полиция и е подаван сигнал, обясни още Ивайло Иванов.

*Припомняме, че управляващата партия ГЕРБ е на власт от 2009 г., но ръководството ѝ упорито избягва темата за циганските безчинства открай време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бокоо цацаа

    42 0 Отговор
    как имали пари тези бе...някой няма ли да направи една данъчна проверка от какво живеят,платили ли са данъци или пак ще излязат чисти като дебелака от дпс и останалите политици. а после сме били готови за шенген и еврозоната...., че избирателите ги купувате с кифтета и държавни постове е ясно но поне не се излагайте пред европата

    Коментиран от #8

  • 2 РъкатаНаМъртвеца

    44 0 Отговор
    Ромското интегриране роди тези индивиди ! БХК ги отгледа с нашите пари и нашето търпение !
  • 3 Иван Грозни

    35 0 Отговор
    Пълна данъчна ревизия. Извземане на незаконно придобито имущество. Плащане на социални осигуровки за годиние след пълнолетие. И затвор за осъдените. Равни права и равни задължения. Къде е държавната машина? Защо и до кога нас българите ще ни дискриминират в България, а ромите ще ги привилигероват?. Къде БХК да ни защити?

    Коментиран от #7

  • 4 Факт

    36 4 Отговор
    Припомняме, че управляващата партия ГЕРБ е на власт от 2009 г., но ръководството ѝ упорито избягва темата за циганските безчинства открай време.
  • 5 Факт

    26 3 Отговор
    Припомняме, че управляващата партия ГЕРБ е на власт от 2009 г., но ръководството ѝ упорито избягва темата за циганските безчинства открай време.
  • 6 Факт

    24 2 Отговор
    Припомняме, че управляващата партия ГЕРБ е на власт от 2009 г., но ръководството ѝ упорито избягва темата за циганските безчинства открай време.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ние плащаме

    17 1 Отговор

    До коментар #1 от "бокоо цацаа":

    На наш гръб живеят и сводничат в цяла Европа. Рецептата: 1 танк и няколко войничета и след 30 мин ни кланояе, ни тартори, ни престъпност. За жалост истинските мъже ги няма. БА на РБ е жалка и пълна със страхливци.
  • 9 Синдикат на Ало Измамниците

    9 0 Отговор
    А най-големия от всички сводници(Б.Б,да не се объркате) мълчи като пут*а и толерира. Що ли?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.