Last news in Fakti

20 Юни, 2018 12:41 4 615 6

Убийство и самоубийство разтърсиха Кубрат

  • убийство-
  • самоубийство-
  • кубрат-
  • труп

Труповете са на мъж и жена, живели на семейни начала

Убийство и самоубийство разтърсиха Кубрат - 1

Откриха труповете на мъж и жена в Кубрат.

28-годишен мъж от града е сигнализирал на спешния телефон 112 в 14.02 часа на 19 юни за намерен труп на жена в гориста местност, на изхода на Кубрат в посока Разград, съобщиха от полицията в Разград.

На място е изпратена оперативна дежурна група от служители на РУ - Кубрат, които установяват, че тялото е на 37-годишната С.Х. от село Брестовене. При огледа са констатирани видими следи от насилие и разкъсно-контузна рана в областта на главата.

В близост до местопрестъплението е намерен обесен на дърво 41-годишният О.Х. от Брестовене, с когото жената живеела на семейни начала.

По случая е отпочнато разследване за престъпление по чл.115 от НК.

Телата са откарани за аутопсия в МБАЛ - Силистра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АНОНИМЕН

    2 0 Отговор
    КРАЙНО ВРЕМЕ Е В УЧИЛИЩАТА ДА СЕ ВЪВЕДЕ ЧАС СЪС СПЕЦИАЛИСТ КРИМИНАЛНА ПСИХОЛМГИЯ ,ВЕРОУЧЕНИЕ ,,ДА СЕ РАБОТИ С ДЕЦАТА ОТ МАЛКИ ,НАПРАВО НЕЗНАМ КАКВО САГ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ,ХОРАТА МАСОВО ИЗПЕРКВАТ , НА КОМУ Е НУЖНО ТАЗА БЪЛГАРИЯ ,ТОЛКОВА КРАСИВА ДА СЕ ЗАЛИЧИ ОТ КАРТАТА
  • 2 месара

    4 0 Отговор
    кво става с тоя народ бе, така ли си решават проблемите?
  • 3 СтигаБе

    2 0 Отговор
    Всеки ден, всеки ден, смъртни случаи. Стига бе, хора. помагайте си. не се ядосвайте, слушайте се един други, помагайте си. Причината за злощастието идва "отгоре". Не се самонаранявайте заради действията на други, ако искате да промените нещо , тръгнете срещу истинската причина.

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "СтигаБе":

    Всеки ден има много други смъртни случаи. Новините набиват негативизъм и страх у хората. Давайте културни мероприятия, беседи, хуманитарни и социални каузи. Медиите са много силни, ала у нас те вредят вместо да образоват и да помагат на хората.
  • 5 Расулюлах

    0 6 Отговор
    Провинциялно ежедневие
  • 6 Расулюлах

    0 6 Отговор
    Провинциялно ежедневие