Last news in Fakti

15 Февруари, 2012 11:08 3 584 1

Демби заплашвал да изнасили жената на „касиера“ на Баретата

  • демби-
  • тони мамата-
  • златко баретата
Демби заплашвал да изнасили жената на „касиера“ на Баретата - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Вучев – Демби заплашвал да изнасили жената на Мартин Станков от групата на Златко Баретата. Станков е човекът, който всяка седмица отчитал парите на Златомир Иванов от сделките с дрога. Освен това Вучев заплашвал, че детето на Станков също ще пострада.

Това стана ясно от показанията на Симеон Вучев – свидетел по делото срещу Антон Савов – Тони Мамата и Антон Попов – Хамстера. Савов е обвинен с още трима души в организиране и ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици заедно със Златомир Иванов. Престъпното сдружение било по-известно в подземния свят с името "Фирмата".

Симеон Вучев обясни, че няма роднинска връзка с Демби и не го познава лично, а само го е виждал, защото един ден през лятото на 2008 г. жената на Мартин Станков – Деница го е извикала, защото Демби се е качвал по стълбите към апартамента й и е казал, че ще изнасили и ще пребие нея и децата й. Свидетелят е отишъл, но го е видял как се качва в колата си и си тръгва.

Малко след това заедно с Деница отишли във Второ районно управление, за да подадат сигнал. Като доказателство за посещението на Демби Деница носила дискове със записи от видеокамерите.

Иначе стана ясно, че Симеон Вучев и Станков се познават от 2001-2002 г. Двамата се запознали в заведение и си станали близки, тъй като споделяли общи интереси. Подготвяли общ бизнес, свързан с продажба на дрехи.

По отношение на връзката на Станков с Димитър Вучев, свидетелят разказа, че Демби му предлагал да започнат обща работа. Станков обаче отказал, тъй като му нямал доверие и не искал да работи с него. Именно с този отказ Симеон Вучев си обяснява напрежението между тях и желанието на Демби да си отмъсти.

Следващата дата на заседанието е насрочена за 17 февруари, когато ще бъдат разпитани последните свидетели по делото срещу Антон Савов, някои от които са анонимни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    Dembi silen si na jenite a pred golemite malchish.i ti si edin skapan narko dilar.dano Borisov dase pogriji da otnesesh dobra prisada.