2 Август, 2018 18:49 1 543 4

Ученикът, намушкал връстник в "Надежда", остава в ареста

  • даниал бейкверди-
  • надежда-
  • наръгване-
  • нож

15-годишният Даниал Бейкверди прободе друго момче с нож след тормоз в интернет

Ученикът, намушкал връстник в "Надежда", остава в ареста - 1

Оставиха в ареста ученика, намушкал свой връстник в столичния кв. „Надежда“, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Днес състав на Софийския апелативен съд е потвърдил мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо непълнолетния Д.Б., обвинен в опит за убийство. Престъпното деяние е било извършено от него на 26 юли 2018 г. в жилищен блок в кв. „Надежда“ в столицата. Обвиняемият нанесъл няколко удара с нож на 16-годишен ученик. След нападението пострадалият бил транспортиран в болнично заведение с прободни рани, където бил подложен на оперативно лечение.

С постановление на прокурор в Софийска градска прокуратура Д.Б. е бил задържан за срок до 72 часа, а впоследствие спрямо него е била определена мярка за неотклонение „задържане под стража“.

В днешното съдебно заседание съдът е оставил без уважение жалбата на защитата на Д.Б., като приел доводите на прокурора от Апелативна прокуратура – София, че обвиняемият има опасност да се укрие или да извърши друго престъпление. Престъпното деяние, в което е обвинен е с висока обществена опасност.

Разследването по делото продължава под надзора на Софийска градска прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ами сега

    11 1 Отговор
    В ареста, а после в кауша поне за 5 години ефективно.
  • 2 100% СИГУРЕН !!!!!

    10 2 Отговор
    От това момче ЧОВЕК няма да стане НИКОГА .
  • 3 зомби килър

    5 4 Отговор
    За мушкача незнам но наръгания ако оживее много ще внимава с кого и как се закача в нета.ХАХАХА
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.