Last news in Fakti

5 Август, 2018 17:22 13 470 13

Шофьор надруса и изнасили майка на три деца

  • майка-
  • благоевград-
  • изнасилване

Пострадала почти няма спомени от преживяното, извършителят се издирва

Няколко дни полицаите от Второ управление на МВР в Благоевград разплитат мистерия по жалба на 28- годишна жена и съпруга й, живеещи в квартал "Ален мак "в областния център.

По данни на семейството, 28-годишната жена, майка на три деца, е била изнасилена от шофьор на автобус и трима негови авери, докато тя се е връщала от гурбет. Насилниците я упоили, гаврили се с нея и я изхвърлили в района на полигона край Благоевград, пише Struma.com. В безпомощно състояние тя се прибрала у дома си. Разказала за преживяното на мъжа си и двамата подали жалба в полицията.

Прегледана е в спешно отделение за констатиране на следите от насилието. Случаят е забулен в мистерия, тъй като пострадалата почти няма спомени от преживяното, твърдяла, че е била упоена, докато се случвало всичко това. Помни само, шофьорът на автобуса и един от насилниците. Мислила да не съобщава на съпруга си, за да не го тревожи, но той видял следи от "чужда намеса" по шията й.

Така я принудил да разкаже какво се е случило и я отвел в полицията и спешното. Местните твърдят, че жената е гастарбайтер в Лондон. Прибирала се в Благоевград при съпруга си на ваканция. Живеят в блок в ж.к "Ален мак". Вече два дни полицаите издирват шофьора на автобуса, с който тя е пътувала. „Заплетен и объркан казус“, твърдят полицаи, работещи по случая. Не се изключва вероятността историята на жалбоподателката да е съшита с бели конци, за да оправдае синините от нежни ласки по шията си, забелязани от съпруга. Работата по жалбата продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    36 2 Отговор
    :)))))))))))))))). Ооххх. Тия от срахти ще ме уморят от смях.
  • 2 ванката

    49 3 Отговор
    как така в безмопощно състояние се прибира в къщи и как така не помни нищо и същевременно разказва какво е станало?!?!? вие които се сътворили тази статия разбрахте ли нещо от творбата си??? друг е въпроса че може жената е се залюбила с някой младеж по време на дългото пътуване и да се опитва да прикрива изневярата си ... а къде и е багажа никой не каза с нея ли е бил в автобуса ли е останал много неясна и объркваща статия ясно е че има някаква случка но каква е не е ясно напоследък много такива срещам във този сайт
  • 3 гост

    26 17 Отговор
    От тия скапани макета по големи боклуци нема ...
  • 4 Мокрите сънища на Мария

    16 3 Отговор
    И ко викаш Марче?
  • 5 АГАТА

    7 27 Отговор
    С сигурност го направиха турците или циганите... нали така ¿

    Коментиран от #6

  • 6 ganio

    29 1 Отговор

    До коментар #5 от "АГАТА":

    Напълно е възможно. Както сам виждаш, статията тактично премълчава етноса на извършителите...

    Коментиран от #9

  • 7 Роман

    13 1 Отговор
    Това най-вероятно са били роми, пийнали са малко повечко ром и са си поиграли на боц-боц
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 АГАТА

    5 15 Отговор

    До коментар #6 от "ganio":

    Ако беше така, статията нямаше тактично да премълчава етноста на извършителите. А щеше да го пиши с ГЛАВНИ БУКВИ...
  • 10 стефан

    5 2 Отговор
    А дали е красавица за да забрави,че е била и с мен пред мъжа си.Ако желае нови ласки нека да ми се обади тя знае номера ми.
  • 11 hmhmhm

    2 3 Отговор
    Абе ой леко изнасилена имала 3 деца не помни нищо? То след 3 деца таз кофа колко и да ръгаш едва ли ще я уплашиш. А сектир
  • 12 269

    4 0 Отговор
    НЕКА ТЕЗИ ДЕТО СЕ ПОДИГРАВАТ ДА ИЗНАСИЛЯТ ТЯХ .
  • 13 Цецо

    1 1 Отговор
    До 269 да не си жив да видиш и чуеш