Last news in Fakti

7 Август, 2018 10:46 8 069 11

Мардата в съда: Ела да ми целунеш з*дника (ВИДЕО)

  • мардата-
  • слънчев бряг-
  • мариян попов

49-годишният несебърлия се оплака на магистратите, че журналистите го снимат

Несебърлията Мариян Попов, известен с прозвището Мардата, сътвори невиждан екшън в кулоарите на съда днес, съобщи "Флагман".

49-годишният несебърлия, арестуван с голямо количество наркотици, се нахвърли на журналистите, които отразяваха мярката му за неотклонението в Бургаския окръжен съд. Според Попов репортерите нарушавали правата му.

„Дъщерята ти да ти доведе снаха, а синът ти зет! Ела да ме снимаш в затвора, да му целунеш з.дника.”, бяха само част от словоизлиянията на несебърския наркодилър.

Попов настоя магистратите да изгонят неколцината журналисти от съдебната зала. Съдия Георги Пепеляшев обаче отхвърли искането му.



По време на гледането на мярката в Бургаския окръжен съд стана ясно, че в края на май т.г. са изтекли 4-те месеца от последната присъда на Мардата и е видно, че несебърлията има престъпни навици и отново е обвинен в разпространение на наркотици. В случая на пълен букет от дрога, включително и огромно количество кокаин.

Според адвоката му все още нямало достатъчно доказателство, че дрогата, е негова. Мариян поиска от Бургаския окръжен съд да бъде пуснат, тъй като искал да продължи да изпълнява задължения към държавата – да си гледа детето, да плаща данъци и да работи. Той показа, че има договор за 4-часов работен ден като таксиметров шофьор.

Съдът не се трогна от обясненията на Мардата и го остави с постоянна мярка „задържане под стража”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марковски

    73 0 Отговор
    Не е намерена фактура за дрогата, на негово име. Нито касова бележка, даже.
  • 2 Дутерте

    61 1 Отговор
    Така е - като са безнаказни, са нагли. Много.
  • 3 Тъпо тъпо

    22 1 Отговор
    И журналиската на неговия акъл щом му отговаря ...
  • 4 Джуган

    28 2 Отговор
    Изказванията на Мардата са по-смислени от тези на Бенчо.
  • 5 Да питам

    12 1 Отговор
    Абе тея двамата до него, кво правят въобще?

    Коментиран от #6

  • 6 ЗАНДАН

    1 13 Отговор

    До коментар #5 от "Да питам":

    ЩО БЕ ДА МУ ЗАПУШАТ УСТАТА ЛИ ИЛИ ТВОИТА
  • 7 Къде е правдата

    20 0 Отговор
    Нагли копеленца !

    Долни боклуци !

    За такива, да чукат камъни в Белене, докато пукнат !
    Може и да компенсират по този начин, поне малка част, от причинените загуби на държавата, а от там и на народа, като цяло.!
  • 8 Колю

    8 0 Отговор
    На 4 часов договор в таксиметровата фирма на дъщерята на Митьо очите. Нормално . Половината ,ако не и всички бакшиши продават за него иначе няма да са във фирмата. Този е най-добрия работник таксиджия просто. Пуснете го да се труди човека. Даже 6 часа ще работи и няма да иска извънредни,нощни и отпуска. Ако и този го пуснат ,дано поне дълги болнични му потрябват.
  • 9 B52

    4 0 Отговор
    Тоя защо няма пранги на краката? Сигурно е по-безопасен и от безопасна игла.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Азъ

    0 0 Отговор
    Кой пък му измислил този прякор.Това е Мариян дебелия,въпреки,че вече не дебел.