Last news in Fakti

24 Август, 2018 13:07 1 743 0

Село за малко не пламна

  • скутаре-
  • газ-
  • бутилки

13 бутилки пълни с газ са били на косъм да се взривят при пожара, възникнал този следобед в стопански постройки в село Скутаре. Сигналът за огъня е подаден в 12:46 часа на 23 август. В потушаването на пламъците участват пет пожарни автомобила. Площта на огъня е около 1 декар, а в него са изгорели живи 30 овце и едно куче, уточнява Blitz.bg.

Изгорели са няколко селскостопански постройки, в които са били животните, както и голямо количество храна за тях. Пламъците са на метри от железопътната линия Пловдив – Бургас.

Пожарникарите са локализирали пламъците и няма опасност за населението, живеещи в района. Вероятно балите и постройките ще тлеят до вечерта, казаха пожарникарите. Причините за пожара, както и щетите тепърва ще се изясняват.

Според собственика на изгорелите постройки огънят е пламнал от незагасена цигара. Работниците, които са работили в района са видели две деца, които са пушили цигари. Смята се, че те са предизвикали огънят, но разследващите ще установят точните причини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА