20 Септември, 2018 16:45 5 443 5

Арестуваха стрелялия по сина на Киро Японеца

  • киро японеца-
  • марин петров-
  • георги петров - йончо-
  • факултето

Обвиненият за стрелбата по сина на Кирил Киров-Японеца Марин Петров е бил задържан днес, съобщи Блиц.

След като бе обявен за издирване Петров се е явил днес на съдебно заседание, където е бил арестуван. Освен в опит за умишлено убийство, Петров е обвинен и в незаконно притежание на оръжие.

Софийска районна прокуратура е обявила за издирване и Георги Любенов Петров - Йончо.

Издирването е предприето във връзка с постъпила нова оперативна информация по случая с покушението срещу Кирил Киров - Японеца.

В началото на тази година поръчителят и извършителят на мократа поръчка срещу Кирил Киров - Киро Японеца бяха осъдени на общо 12 години затвор. Бандитът, който стреля срещу Киров и семейството му - Марин Петров, получи 9 години лишаване от свобода.

Неговият тъст Георги Петров - Йончо получи три години условна присъда с четири години изпитателен срок. Независимо, че е осъдителна, присъдата е изключително лека, като се има предвид тежестта на повдигнатите обвинения.

Още по-скандалното в случая е, че двамата подсъдими няма да бъдат вкарани зад решетките, а ще си тръгнат по живо, по здраво. По този начин двамата могат да избягат също като техния "колега" Йоско Костинбродския.

След произнасянето на присъдите Кирил Киров заяви: "Не съм доволен от постановените присъди и ще ги обжалвам пред Апелативния съд. Ще настоявам двамата да бъдат осъдени на доживотен затвор. Те се опитаха да убият мен и семейството ми и заслужават сурови наказания. Надявам се на справедливост".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Снайперист

    22 0 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 2 Киро

    10 0 Отговор
    А знаете ли аз колко съм убил?

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    Незнам колко си убил но със сигурност си убит от Господ
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Усмивката

    1 0 Отговор
    Тайа е Киряки,съдът не защитава интересите и сигурноста на гражданите у нас