27 Септември, 2018 08:43 1 514 6

Неизвестен стреля по две трамвайни мотриси в София

  • стрелба-
  • софия-
  • мотриса
Неизвестен стреля по две трамвайни мотриси в София - 1
Снимка: "Фейсбук"

Стрелба по две трамвайни мотриси в София в сряда вечер. Засега самоличността на извършителя още не е установена, съобщи "Нова телевизия".

Нападението се е случило около 21.20 часа в района на спирката "Хан Кубрат". Вероятното оръжие е въздушен пистолет.

Мишената са били трамваите по линия 7 между спирките "Триъгълника" и "Хан Кубрат". За щастие няма пострадали, но са счупени няколко прозореца на мотрисите.

Снимките от мястото бяха разпространени във Facebook групата "Забелязано в София". От пресцентъра на общината потвърдиха за „Нова телевизия“ за инцидента, а по случая вече работят и полицаи от Второ районно управление.

Продължава издирването на извършителите, които снощи счупиха две от стъклата на трамвай номер 7 близо до спирката "Хан Кубрат" в София, предаде БНТ.

Полицията отхвърля версията за стрелба с огнестрелно или газово оръжие. Най-вероятно става дума за нападение с прашка.

Няма пострадали граждани при инцидента. Очаква се днес да бъде направен втори оглед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар

    10 1 Отговор
    Жуунглата се РАЗВИВА.🤗
  • 2 бум

    8 0 Отговор
    Заглавието, щеше да е по-интересно така: "Неизвестен стреля по две трамвайни мутреси в София" Нали има едни мутреси с джипки 'дет се движат по трамвайните линии таааа...
  • 3 кеф цена няма

    2 4 Отговор
    якооо ,почвайте и по наглите шофери ...
  • 4 Софиянеца

    9 0 Отговор
    Издирва се гамен с въздушен пистолет който е издавал провинциални не членоразделни звуци!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кирил

    3 0 Отговор
    Така като се замисли човек, над половината българи са на крачка от подобно изперкване. Така замисляйки се върху събитията от последните месеци можем спокойно да си направим извод че нещата ще стават все по лоши. Агресията е навсякъде около нас , масови убийства , престъпления от ревност , бити шофьори и какво ли още не . Всичките тези престъпления преди години бяха присъщи на други народи за които чувахме само от телевизията . Какво ви става бе хора?