Last news in Fakti

28 Септември, 2018 11:16 3 814 8

Пак стрелба по градския транспорт в София (СНИМКИ)

  • стрелба-
  • софия

Отново стрелба по градския транспорт в столицата тази нощ. От снимки, разпространени в социалните мрежи става ясно, че автобус, движещ се по линия 285 е бил на прицел на неизвестни до момента нападатели.

Инцидентът е станал в района на Надлез „Надежда“ в близост до спирка „Хан Кубрат“, пише novini.bg.

Това се случва часове, след като неизвестни лица откриха стрелба по трамвай номер 7 в София. Бяха уцелени две от мотрисите. Нападението се е случило вчера около 21.20 часа в района на същата спирка - „Хан Кубрат“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един друг

    10 0 Отговор
    Ама кажете с каво е "стреляно"? Прашки, балестри, камъни или гладкоцевно със сачми за зайци? Високоскоростен куршум прави дупки в стъклото и минамално разпространение на пукнатини. Така съборени стъклата изглежда да е ползвано нещо тежко и бавно.
  • 2 гост

    9 0 Отговор
    Най вероятно е прашка. Някъв келеш...
  • 3 Пешо

    7 4 Отговор
    Че те софиянци вярно са келеши.

    Коментиран от #6, #7

  • 4 Квото прочета тук 🤣😂😅

    0 0 Отговор
    а аз се чудя защо няма днес автобуси до Лиеж 🤣😂😅
  • 5 Шароу

    0 0 Отговор
    От хулиганство до фашизъм разстоянието е колкото човката на врабче
  • 6 Българина

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пешо":

    А селяните са пичове,ама всички идват в София
  • 7 СОФИЯНЕЦ

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Пешо":

    Софиянци сме малцинство в София! И защото сме келеши всички се диплите в „Софията”! Ако си седите по родните места ще има от всичко за всички! И работа, и паркоместа и места за децата в училищата и детските градини!
  • 8 Софиянец 1

    3 0 Отговор
    Хората се принуждават да идват в София и да си оставят родните места, защото отдавна в провинцията няма и минимума, а какво остава от всичко за всички.Характерите са индивидуални, а мръсотията, насилието и липсата на възпитание са следствие от закопаването на народните духовни ценности, и то не от нас самите, а от тези, които по този начин по-лесно си разиграват коня както си искат. Крайно време е да се спре с това кой е по-готин: столичанин или провинциалист, защото народното ДНК е все българско. Освен това си имаме и уникално ДНК и бъдете сигурни, че имам щастието да познавам страхотни хора от дълбоката провинция, които никога няма да забравя.
    Със здраве