Last news in Fakti

27 Септември, 2018 10:09 2 464 8

Пребитият репортер: Все още усещам болки в ръката и главата

  • журналист-
  • побой-
  • димитър върбанов

Двама от биячите са задържани за 24 часа

Пребитият репортер: Все още усещам болки в ръката и главата - 1
Снимка: Nova TV

"Тази сутрин съм по-добре. Все още усещам болки в ръката и главата. Заедно с моите оператори отидохме във въпросния склад, тъй като той продължава да работи и тези храни се продават. Искахме да питаме управителя дали е над закона и тогава последва агресия.

Операторът беше изхвърлен от склада, а аз бях заключен вътре. Когато продължих да снимам с телефона това, което се случва, управителят и двама негови служители буквално ме изхвърлиха навън върху бетонова площадка и така се получиха нараняванията. Чух реакцията на премиера и му благодаря, но предният път, когато през 2010 г. ме нападнаха с чук, глобата за извършителя беше 1000 лева", разказа пребитият репортер Димитър Върбанов пред БНТ.

"Сега очаквам нещо подобно. Той е говорил пред хората си, че никой не може да го пипне. Заради това продавал от затворен склад", обясни пред „Нова телевизия“ журналистът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баба

    9 6 Отговор
    Оздравявай момче!
  • 2 гост

    12 1 Отговор
    Браво за коментара по адрес на премиера. Точно така е. Хем ги разкриват, хем няма никакви последствия. 1000лв глоба нито ще я плати, нито го вълнува щом прави хиляди левове на месец от продажба на стари храни. На вас колко пъти ви се е случвало да купите храна в срок на годност, а тя да е вече развалена? Вместо МВР да се задействат и да разкрият повече такива складове те само ескортират журналисти. Големи пазители, голямо правораздаване.

    Коментиран от #4

  • 3 Шабиха

    3 2 Отговор
    Поредният ибрик, благодари на Бащицата, че го коментирал, боже... Няма да се оправим никога.
  • 4 Тодоров

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    В която и верига да влезеш или магазин и ако сте решили да купувате
    боб, леща, ориз, кафе и др., на опаковката неизменно пише - пакетирано за......(произведено) в с. Ново село. Бар кода е с неизменната тройка отпред (България), но произхода изобщо не е ясен.
    Дори не пише името на фирмата, която пакетира. И това е от години. Правя си веднага извод - държавна мафия.

    Коментиран от #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ай стига бе

    6 2 Отговор
    Ама от вас никой не е чувал за частната собственост???
  • 7 Като гост

    4 0 Отговор
    Току що гледах репортажа, това ако е пребиваване, прилича ми на поръчков репортаж и явно провокиране от страна на репортерчето. Първо да се научи да говори.
  • 8 Уча се !

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тодоров":

    Тодоров !

    Никъде в Европа не пише, къде се пакетират храните, пише фирмата производител, а тя може да има хиляди патетачни цехове на хиляди различни места !
    Не е в това проблема !
    Проблема е, че те се упражнява законов контрол, а се взимат рушвети, за да си затварят очите !