Last news in Fakti

6 Март, 2012 15:00 6 522 8

Хванаха 8,5 кг хероин

  • хероин-
  • боп

Организирана престъпна група, осъществявала международен трафик на хероин, е задържана от служители на сектор БОП - Хасково, съобщиха от МВР.

В понеделник хасковските антимафиоти съвместно със свои колеги от Велико Търново, Пловдив и Кърджали са задържали четирима мъже, осъществяващи трафика на хероин. Операцията е стартирала на 2 март около 18 часа, когато на ГКПП "Капитан Андреево" е спрян за проверка от полицейските служители лек автомобил КИА, шофиран от 38-годишен мъж от Лясковец. Последвал щателен митнически преглед, при който е установен специално пригоден двоен тайник под багажника на колата.

Открити са 16 пакета с неправилна форма, съдържащи общо 8,48 кг прахообразно вещество, реагиращо при полеви наркотест на хероин, и скимиращо устройство.

В хода на оперативно-издирвателните действия са установени и останалите трима мъже - двама пловдивчани на 49 и 51 години и 37-годишен кърджалиец, съпричастни към осъществената контрабанда на наркотика в момент на подготовка за нов трафик на наркотици в посока Италия. Според събраната до момента информация, става дума за международен канал за трафик на наркотици и скимиращи устройства за страни за ЕС.

Действията по разследването продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 1 Отговор
    spokoino hvanaha go.. skoro shte e po ulicite ..
  • 2 николай маринов

    0 0 Отговор
    Ето за такива трябва да се върне смъртното наказание!
  • 3 .......

    0 0 Отговор
    Ей, хората на Гълъбин Боевски не се спряха.
  • 4 ставрос ПАПАРДАКИС

    1 0 Отговор
    Вулгарите сте страшни наркомани...Бива ли туи да се наркирате бре вулгаряки :)))))
  • 5 Господ

    0 0 Отговор
    спокойно наркомани мои скоро дрогата ще е на пазара,всичко е театър ,без паника !!!! Тря да сте друсани и уплашени за да ви управляват по лесно
  • 6 iveko

    0 0 Отговор
    v italiq na moi kolega ba6ta mu za sa6toto izlejava 16 godi6na prisada. no na6ite bg''geroi''edva li 6te imat tazi 4est
  • 7 do 2

    0 0 Отговор
    абе бате какво смъртно наказание те гони бе...вси4ко това е закриляно от Обама и неговите тайни служби и службите по целия свят....парите от доргата са пари който отиват за тайни разработки и проекти с извънземните и така ще си остане, няма как да се изскат пари от бюджета на америка и другите страни защото това е 10 нива над свръх строго секретно...има игра4и който искат да се намесят в държавните канали за дрога но тях ги залавят и техните мулета, никога няма да видите истински игра4 закрилян от държава хванат никога....от дрогата пострадат хора който са слаби и неконтролируеми силен 4овек не би посегнал към дрогата....модерен естествен подбор
  • 8 helllo

    0 0 Отговор
    Едно не ми е ясно какво правят с тази смрад като я конфискуват,никога не казват ,и това поражда много грозни съмнения в мене !