Last news in Fakti

3 Октомври, 2018 09:59 2 263 3

Издирват двама за снощната стрелба по Жирафа и авера му в София

  • стрелба-
  • дрога-
  • софия

Продължава разследването на снощната стрелба в столицата. По първоначална информация полицията издирва двама души. При нападението бяха ранени двама души. Изстреляни са шест куршума.

Инцидентът стана вчера около 22:00 часа.

По непотвърдени данни нападателите избягали с автомобил, след като произвели изстрелите. Кршумите попаднали в телата на двама криминално проявени – 38-годишния Ивайло Богданов – Жирафа осъждан многократно за притежание на наркотици. Той е транспортиран в „Пирогов” с огнестрелна рана в областта на гърдите.

„Направена е успешна операция, няма опасност за живота му“, каза пред БТВ директорът на „Пирогов” проф. Асен Балтов.

Другият ранен е на 26 години с прякор Пу*к*та– осъждан за кражби в офиси и жилища. Той е транспортиран във ВМА с две огнестрелни рани в областта на гърдите и рамото.

И двамата са без опасност за живота.

Информацията е много противоречива към този момент. Разпитват се свидетели, извършват се процесуално-следствени действия”, коментира, ст. комисар Ивайло Иванов, директор на СДВР.

По думите на директора на ГД „Национална полиция гл. комисар Христо Терзийски все още не е ясно дали по мъжете е стрелял един човек или двама.

Цяла нощ на територията на цялата столица са извършвани проверки на съмнителни автомобили и лица.

Охранител на близкия фитнес център, който бил сред първите, видели ранените след стрелбата, разказа, че две минути преди това на мястото имало черен джип. Това било записано и от охранителните камери на близката пицария, които са иззети от полицията.

„Чухме четири-пет изстрела и малко след това едното момче падна пред фитнеса. Беше сериозно ранен, в тежко състояние”, каза охранителят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делиорман

    11 0 Отговор
    Снощи Жирафа днеска Слона и Хипопотама в други ден Заека и Лисицата мн богата на животинки майка България...

    Коментиран от #2

  • 2 хахахах

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Делиорман":

    Екзотика бе колега хахах
  • 3 Хасанчо

    0 0 Отговор
    Така е ,като бяха забранили отстрела на дива свиня. След като почнаха жирафите и пу--й--к--ата , го разрешиха. Ако пак го спрат ще са бобъра ,патката .... каквото има.