6 Октомври, 2018 13:14 2 118 4

70-годишен мъж е съсечен с брадва по главата

  • съсечен-
  • брадва-
  • хотница

70-годишен мъж е намерен пребит в стопанския двор на великотърновското село Хотница. Сигналът е получен в петък сутринта.

По данни на подателя същата сутрин около 06,00 ч. във фургон в стопанския двор в с. Хотница е намерил в безпомощно състояние и с множество травми в областта на главата, мъж от с. Богатово. Той е бил работник в стопанския двор и е живеел във фургона, в който е намерен, съобщава "Труд".

Пострадалият незабавно е бил откаран във великотърновската болница с фрактури на черепа, контузия на мозъка и множество травми по главата, с опасност за живота. Оказало се, че е съсечен с брадва по главата.

Пострадалият е опериран от неврохирурга д-р Николай Мойнов и е в Реанимация на апаратно дишане.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група при РУ – В. Търново. Образувано е досъдебно производство по чл. 129, ал.2 от НК.

Работата по изясняване на случая продължава под ръководството на Районна прокуратура- В. Търново.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гербераст

    5 0 Отговор
    Отървал се горкият старец , от тази хайдушка държава