Last news in Fakti

14 Ноември, 2018 16:07 3 078 7

Повдигнаха обвинения на двама от "Джи Пи Груп"

  • джи пи груп-
  • "джи пи груп"

От спецпрокуратурата не оповестиха имена

Повдигнаха обвинения на двама от "Джи Пи Груп" - 1

Двама души са обвинени във връзка с разследването на прокуратурата, свързано с компанията „Джи Пи Груп“. Информацията беше споделена от Специализираната прокуратурата. Имената на обвиняемите към момента не са оповестени.

Те са привлечени за това, че от началото на 2014 г. до 7 октомври 2018 г. са се сговорили да извършват данъчни и финансови престъпления с цел получаване на имотна облага в особено големи размери.

На обвинените са наложени мерки за неотклонение „Парична гаранция“ в размер съответно на 30 000 лв. и 15 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    23 1 Отговор
    И защо са ги одобрили, дали са им търга, а после понеже се е раздухало решават да им спрат поръчките? Нима не са ги знаели преди да раздават милионите? И по-добър ли става възложителя след като е раздухано колко е корумпиран неговия изпълнител? Всеки си е сложил подписа, но отговорност никаква, така ли? Хем някой се опитал да източи милиони, хем им слагат гаранция от 15х.лв, вероятно легално месечно възнаграждение за тях. Няма справедливост и институциите започват да симулират дейност след като ги хванат в тотоално бездействие и няма на къде да бягат. Затова ли им плащаме заплатите?
  • 2 Пища Хуфангел

    14 1 Отговор
    На чистачката и портиера.
  • 3 петко

    12 2 Отговор
    14млн.са хванати от един от сътружниците. колко са сътружниците ,ако всеки е взел своя дял колко тонове асфалт са това .
  • 4 Последния Май

    15 0 Отговор
    Това което пиша отдавна. Всички фирми спечелили държавни и общински поръчки укриват ДДС за стотици милиони. Взимат разходни фактури от фирми-бушони и не плащат ДДС. Нека да ги проверят подизпълнителите на повечето
  • 5 Прокурор

    10 0 Отговор
    Аз също обвиних няколко ама няма да ви кажа имената щото ако си платят ще трябва да ги оневиня
  • 6 гост

    15 1 Отговор
    Щом в ЕС строителните фирми могат да правят път с качествени материали, 5 пъти по-високи заплати на персонала, амортизации на нови машини и множество разрешителни и конструктивни планове и то на цени по-ниски от нашите, то всеки може да си представи що милиони отиват в ръцете на неандерталски изглеждащи индивиди подвизаващи се като директори на фирми.

    Коментиран от #7

  • 7 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Кражбите са колосални