Last news in Fakti

24 Март, 2012 18:25 2 499 0

Пипнаха наркодилъри в Пловдив

  • наркодилъри-
  • пловдив-
  • наркотици-
  • мвр

Четирима са задържани при акция срещу наркоразпространението в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на МВР. Близо 200 грама кокаин и над 40 грама хероин са иззети  от служители на областната дирекция полицията в града.

Криминалисти от група „Наркотици” и колегите им от сектор „Специализирани полицейски сили” при ОД на МВР Пловдив са задържали на 23 март около 17:10 часа пред заведение на булевард „Дунав” в областния град в момент на сделка с кокаин пловдивчанинът Р.П. на 39 г. известен на полицията и осъждан по чл. 354а от НК и трима софиянци – П.С. на 34 г., В.В. на 30 г. и В.Н. на 26 г. 

При последвалите лични обиски и претърсвания от паркиран пред заведението лек автомобил Shevrolet , лек автомобил Ford, спрян на близка бензиностанция, и от апартамент в Пловдив, са били иззети общо 188 грама кокаин, 42 грама хероин, 4 таблетки ривотрил с общо тегло 0,6863 грама, 32 мл лекарствен препарат „метадон хлорид”, електронна везна и множество мобилни телефони.

Образувано е досъдебно производство, материалите по случая са докладвани на Окръжна прокуратура – Пловдив, която е постановила 72-часово задържане на четиримата мъже.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА