Last news in Fakti

20 Януари, 2019 18:31 7 400 30

Пиянски цигански запой завърши с убийство

  • арест-
  • убийство-
  • цигани

Извършителят опитал да избяга в чужбина

Пиянски цигански запой завърши с убийство - 1

Убийство в Козлодуй. Към 8:00 часа днес в полицията бил подаден сигнал за мъж в безпомощно състояние, забелязан на улица в дунавския град.

Пристигналите на място полицейски и медицински екипи са установили по тялото му множество следи от прободни рани и контузии, пострадалият бил веднага откаран в болница, където малко по-късно починал.

Заподозреният като извършител на убийството е опитал да избяга, но е задържан в опит да напусне страната на граничен пункта "Калотина".

BulNews уточнява, че убийството е станало в циганската махала на Козлодуй и до него се е стигнало след свада снощи, която е прераснала в побой.

Убитият е на 32 години – той е бил брутално пребит и ръган с нож, след което изхвърлен пред дома му.

Светкавично стартирали оперативно-издирвателните действия по образуваното досъдебно производство в РУ Козлодуй, в рамките на които било установено, че загиналият е гостувал на свой 31-годишен съгражданин. След порядъчна употреба на алкохол, домакинът го откарал и оставил пред дома му с такси, след което се качил в автобус и отпътувал за столицата. След осъществено взаимодействие, 31-годишният бил засечен на ГКПП-Калотина, съобщават от пресцентъра на МВР.

От МВР засега уточняват, че мъжът е задържан за 24 часа за изясняване на съпричастността му към случая. По случая е образувано досъдебно производство за убийство. Разследването на тежкото криминално престъпление продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 патриотъ

    27 1 Отговор
    Давам гаранция,че съм чистокръвен българин и мога да предоставя родословно,пък и по външност съм абсолютен славянин!

    Коментиран от #23

  • 4 Зверове

    38 3 Отговор
    Отглеждаме си и престъпници и аналфабети. Оставка на това правителство моментално, както и прогонване с камъни на всички политици и управници от 30 години-насам

    Коментиран от #8

  • 5 гост

    19 4 Отговор

    До коментар #2 от "kiro":

    Десетки изследвания генетични изследвания са правени. Между живеещите в турция турци и живеещите в България българи няма почти нищо общо генетично - някъде около 2 %. И тази близост е резултат от това, че многобройно население от завзетите земи е преселено в ядрото на империята. Не си правете илюзии за истинската история от пропагандни филми като Време разделно. Четете историческите извори и свидетелствата на съвременниците.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гошко

    17 0 Отговор
    Сигурно е паднал 20 пъти на ножа сам, а другия само го е държал...
  • 10 аааа

    10 3 Отговор
    Хаййде бе!Пиянска свада в циганската махала завършила с нож!!?Ами една наркоманска свада,пък в “Банишора" завърши пак с нож!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 БАРС

    22 0 Отговор
    Мисля че въпросът с циганите може да се реши.Раздаване вместо пари за социално слаби РАКИЯ безплатно

    Коментиран от #27

  • 13 аааа

    4 21 Отговор

    До коментар #2 от "kiro":

    Ний само бай Осман, ний само бай Асан!От този кръстопът ,са минали византийци,латини,кумани ,хазари,хуни!Отделно прабългарите са монголи ,чифтосали се със склавени!И накрая генетичните изследвания показват,пълен мармалад!

    Коментиран от #24, #25

  • 14 Ст.

    27 2 Отговор

    До коментар #2 от "kiro":

    Няма значение дали си българин или цигани, въпроса е че циганите се държите кото животни. п.п. извинявам се на животните

    Коментиран от #21

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Създателят

    31 2 Отговор
    Нека да погледнем с добри очи на циганите , а това единствено се прави през оптиката на снайпер ;)
  • 17 бг гражданин

    26 1 Отговор
    Един циганин по малко,трябва да се намаляват...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ИМПЕРИАЛИСТ

    10 1 Отговор
    ГЕРБ и Бойко Борисов са виновни!!! ОСТАВКА!!! /reshetnikov/
  • 20 Чистокръвен БЪЛГАРИН

    15 1 Отговор
    Да се избиват. Трябва да намаляват!
  • 21 васко

    0 5 Отговор

    До коментар #14 от "Ст.":

    Няма нужда да се извиняваш на потеклото ти
  • 22 olee

    9 1 Отговор
    сиганска работа.един другар сиганин по малко
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Ахил Пелеев - Българинът

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "аааа":

    Мечтай си , на никого те му пречи . 1.Византийци не е название на народ а изкуствено въведено понятие през 16 век.
    2. Латините са яли пердах от българите и не са направили нищо по нашите земи .
    3. Хазарите никога не са минавали през българските земи , защото са много по-слаби от българите. Единствената причина да са идвали хазари у нас е това , че те са поискали помощ от българският княз да ги спаси от арабското нашествие . Точно българите спасяват хазарите от арабско робство .
    4. Куманите са обикновени грабители , които не могат да си позволят да се изправят срещу българските вонни и ако минат през регион от невъоражено население го избиват и бягат с откраднатите ценности .
    5. Белите Хуни са едно от названията на българите и те нямат нищо общо с монголската раса и техните хуни . Китайците ясно са записали откъде идват едните и другите . Белите са дошли от запад а монголските от север .
    6. Няма такава глупост ,,Склавени". Първородното название е ,,Славени" и е използвано като ново име за българското племе Гети . Гети и Славени са синоними и означават едно и също - прославени(славни) . Подобни синоними са хубав и красив .
    7. Никога и никъде в историческите артефакти и летописи няма записана народност прабългари . Това е изкуствено въведено понятие от евреи с цел да се обърка представата на хората .
    8. Няма как да се говори за кръвосмешение между бели хуни , славени и българи понеже те са едни и същи хора с различни наименования . Все едно днес да

    Коментиран от #29

  • 25 Ахил Пелеев - Българинът

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "аааа":

    Продължение: Все едно днес ако се заженят добруджани,родопчани и шопи да очакваш да се получи кръвосмешение. Как става кръвосмешение между еднакви по кръв индивиди ?
    9. За период от 50 години са направени 5 мащабни генетични изследвания , като едното е най-голямото в света . Всички те са единозначни . Българите носят гените на първите хора обитавали Балканският п-в . Наличието на азиатски гени у българите е около 1% което е в рамките на статистическата грешка и може да се заключи че у нас има 0% азиатски гени .
    9. Изследване на мъжката митохондриална ДНК у българите показа , че те носят на 94% тракийските мъжки гени. Мъжката митохондриалнаДНК се пренася само по мъжка линия . От тук можем да си направим генералният извод пращащ в небитието мечтите ти - щом мъжкото ДНК се пренася само по-мъжка линия и при българите то е 94% тракийско( старото име на българите използвано главно от римляни и данайци (днешни гърци), то значи че българските(тракийски) жени са се чифтосвали само с българи с минимални изключения(6те %) , които ги има при всеки народ . Айде сега започвай да мечтаеш за нещо друго , защото сегашната ти мечта няма да се сбъдне .
  • 26 Колю

    4 1 Отговор
    Един. Малко е . Още такива трябва . Всеки час , като скубещите ни закони на Герберастите . Дайте ракия из махалите ,безплатно,за интеграция. Метил му е майката.
  • 27 Килър

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "БАРС":

    Решението е само едно : На всеки пълнолетен българин военните да дадат по един АК-47 и 100-ина пълнителя, за всеки случай и проблема е генерално решен по думите на другаря Йосиф Висарьонович Сталин : Есть человек - есть проблем ; нет человек - нет проблем! 🤪💣💥
    И тогава ще настанат благодатни дни за България и отрудения, обременен, лъган, предаван, краден, измъчван и поголовно унищожаван и тероризиран народ!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Ахил Пелеев - Българинът":

    Нека сме коректни. "СЛАВЯНИ" по това време няма. Има Sclavos /Теофилакт Симоката/, също и сакалиби.
    Терминът славяни е от 17 век. Популяризиран е от основателката на Руската академия на науките, германката София Фредерика Августа фон Анхалт-Цербст, известна като Екатерина Велика. Смятам, че всичко това Ви е известно или може би греша?
    Германката Екатерина Велика само популяризира - "СЛАВЯНИ"......, терминът е на Винко Прибоевич с издаденото от него през 1532 г. във Венеция "Слово за произхода на увенчаните със слава славяни",(забележете думите слава и славяни!!),......Екатерина Велика търси идеологическа формула, за да приобщи населението, изгубило държавната си независимост при падането на българското и сръбското царство.

    Коментиран от #30

  • 30 Ахил Пелеев - Българинът

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Извинявай , че не обясних за Славените по -подробно . Значи в латинският няма словосъчетание ,,СЛ" и това налага нуждата да се вмъкне съгласна за да може хората да произнасят името . От там се появява термина ,,Склавени" и всичките близки до него форми с корен ,,Скла" . Като изключим това всичко което си казал е вярно . Поради голмата слава ня гетите (славени,българи) много народи , които говорят език получен от българите се опитват да си препишят тяхната история с цел натрупване на самочувствие . Единствените славяни в света са българите и никои други . Руснаци,словаци,словенци и т.н българо-говорящи народи са главно венети . Старото име на Словения е Венетия, а в Полша имаме Венетски залив . Руснаците дори в днешни дни са наричани с истинското им име във Финландия. Там казват на Русия -Веная , а на хората -венелайнен .