Last news in Fakti

26 Февруари, 2019 14:47 5 824 5

Как хванаха касоразбивач № 1- Смъртта и авера му Иван Змея

  • светльо смъртта-
  • иван змея

Двамата задигнали и огнестрелно оръжие от дома на бившия полицай

Как хванаха касоразбивач № 1- Смъртта и авера му Иван Змея - 1

Светльо Смъртта и Иван Змея са задигнали и огнестрелно оръжие от дома на бившия полицай в столичния кв. „Люлин“. Това стана ясно вчера по време на заседание на Софийския районен съд, който разгледа мярката за неотклонение на двамата крими герои, пише "Телеграф".

Съдия Гергана Лазарова реши да остави в ареста Светослав Петров, а колегата му Иван Иванов пък се прибира у дома с най-леката мярка – подписка.

Смъртта и Змея, които са едни от най-добрите касоразбивачи у нас, бяха арестувани зрелищно в края на миналата седмица на излизане от апартамента на семейство Паунови. По време на заседанието стана ясно, че Иван е чакал колегата си в автомобила, докато Светослав тарашил жилището. Двамата си комуникирали чрез радиостанции, за да не бъдат засечени от ченгетата,

Устройствата в последствие били намерени у тях в работен режим и на една и съща честота. Освен това направената трацеогогична експертиза показала, че следите от ръкавици по предмети в ограбеното жилище, съвпадат с намерени ръкавици в дома на Смъртта.

Районните съдии прецениха, че освен, че има достатъчно доказателства,че Смъртта е замесен в обира, има опасност да извърши и друго престъпление. Оказа се, че ударът е бил извършен по време на изпитателен срок. Освен това обвиняемият е с голямо криминално досие и десетки дела.

Смъртта и Змея се водят тежък криминален контингент. И двамата проходили още през 90-те години в бригадата на царя на крадците Джиджи. След смъртта му обаче се специализирали в обирите на каси. Ако нямали достатъчно данни за някой сейф, нападали жилища на хора от кв. „Люлин", за да се издържат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДРОнег

    23 0 Отговор
    Има ли политическа сила, която ще изготви нов Наказателен закон, по силата на който такива и други отрепки няма да безпокоят нормалните ДАНЪКОПЛАТЦИ !!!

    Коментиран от #2

  • 2 няма

    18 0 Отговор

    До коментар #1 от "ДДРОнег":

    Няма, защото не им пука за данъкоплатците. Както виждаш са ги хванали, защото са засегнали НЕданъкоплатец.
  • 3 Фатих Мехмед

    3 4 Отговор
    Ка ше ги задържат?та нали такива им трябват да тормозят населението и кои кво е изкарал да му бъде откраднато и роба все да е с наведена глава...тва е българско робство тук оправията е да гръмне аеца и да изтрепе сичко де мърда или Ердоган да си прибере територията и да я оправи
  • 4 ванката

    16 0 Отговор
    като ударят ченге чак експертиза на ръкавициъе правели а ако беше обикновен човек даже записите от камерата нямаше да са достоверни... дано попадат на повече полицейски и депутатски жилища че да ги хванат малко тия крадци
  • 5 Анализатор

    7 1 Отговор
    Да ги пускат момчетата те крадът от айдуци които са обрали народа каси и големи суми както и оръжие няма в домовете на обикновените работяги затова повтарям те от нормални хора няма да откраднат 100%