8 Март, 2019 17:50 5 183 9

Никой не е търсил Жоро Шопа, погват го заради Арабаджиеви

  • жоро шопа-
  • ветко арабаджиев-
  • маринела арабаджиева-
  • арабаджиеви

Той бе задържан в дома си в Кабрера де Мар край Барселона

Никой не е търсил Жоро Шопа, погват го заради Арабаджиеви - 1
Ветко Арабаджиев

Районна прокуратура София започва наказателно производство срещу Георги Семерджиев за лично укривателство на семейство Арабаджиеви, съобщи за Novini.bg говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Софийска районна прокуратура е уведомена от Дирекция „Международно оперативно сътрудничество“ към МВР за това, че днес Георги Семерджиев, който бе задържан в дома си в Кабрера де Мар край Барселона заедно с Вълчо и Маринела Арабаджиеви е бил освободен, тъй като швейцарските власти са оттеглили искането си за екстрадицията му.

Издаденият от швейцарските власти сигнал за международно издирване на Семерджиев е заличен.

Софийската районна прокуратура обаче започва наказателно производство срещу Семерджиев за това, че е спомогнал Вълчо и Маринела Арабаджиеви - лица, които са обвинени в извършване на престъпление, да избегнат или да бъде осуетено спрямо тях наказателното преследване или да останат ненаказани, без да се е споразумял с тях преди да са извършили престъплението, съобщи Арнаудова.

Тя информира, че наблюдаващият прокурор ще прецени и дали да изисква да бъде екстрадиран у нас Семерджиев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Толкова

    32 2 Отговор
    малка страна, а колко много боклук е отгледала. :(
  • 2 ДДимитърдд

    16 3 Отговор
    Много боклук създаде БКП=ДС=БСП, а не страната ни. Коя структура от БКП създаде криминалните групировки. Един от създателите на групировките е генерала от репресивната и тоталитарна ДС служба Любен Гоцев, които е протеже на шефа на СИК Маджо.

    Коментиран от #3, #4

  • 3 321

    6 5 Отговор

    До коментар #2 от "ДДимитърдд":

    Мухльоооо ... като не знаеш със сигурност кой кого е създал и дали изобщо някой го е създал или човека сам се е създал недей да си ръсиш умствените хемороиди ако обичаш!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Иян

    1 1 Отговор
    Запознаха ни чрез снимков материал с "къщата" на Шопа.Ами този кич и да ми го подарят,пак няма да го ползвам.Толкова просташки изглежда.

    Коментиран от #7

  • 6 кеф

    4 1 Отговор
    Ше го фанете за чепа Жоро Шопа,герберски рекетьорчета
  • 7 Японеца

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Иян":

    Мноооо си т@п, това е испански стил! А ти ще имаш подобна тоалетна НикоГА!
  • 8 Манаф чиев

    1 0 Отговор
    И кво сега те са се крили ама никой не ги е търсил.
  • 9 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    АЗ НА ВЛАСТ / БОЛШЕВИК/ ДНЕС В ДРУГОТО ВРЕМЕ , ЩЯХ ДА СЪЗДАМ "ОТРЯД ЗА РЕПРЕСИЯ И УНИЩОЖАВАНЕ НА ВСИЧКИ ОБРАЛИ НИ ОТРЕПКИ НА БИВШАТА ДС ПОДОБНИ И ЕДНАКВИ НА СЕМЕРДЖИЕВ!!! И НЕ МИСЛЕТЕ ЗА СТА-ЛИН !!! МИСЛЕТЕ ЗА ОБРАНАТА И СЪСИПАНА БЪЛГАРИЯ ОТ ЛУКАНОВИ;СТАНИШЕВИ; АРАБАДЖИЕВИ ; БОНЕВИ ; МУЛТИГРУП -СЪС "СВИ.НЯТА АДВОКАТ -ЮРИСТ"-ДОНЧЕВА И ВСИЧКИТЕ ИМ ЕДНАКВИ !!!!