Last news in Fakti

9 Март, 2019 11:48 18 249 22

Ето я къщата на Жоро Шопа, в която са се укривали Арабаджиеви (СНИМКИ)

  • жоро шопа-
  • арабаджиеви

Откога Семерджиев живее в тази къща, не е ясно

Нова телевизия показа къщата в Испания, в която са се укривали издирваните с Интерпол и еврозаповед за арест от септември 2018 година Ветко и Маринела Арабаджиеви. Семейство Арабаджиеви бяха обвинени задочно в организирана престъпна група, укриване на данъци и пране на пари. Срещу собственика на къщата в Кабрера де Мар, в близост до Барселона - Георги Семерджиев, известен като Жоро Шопа, започва разследване за укривателство.

Аз съм собственикът на къщата, за който си мислите, че съм в затвора. Аз работя като таксиметров шофьор, заявява мъж по телефона. Обаждането е от телефона на един от служители в къщата. Казват на репортерката, че е от "шефа".

Нямате право да снимате там, сега ще викна полиция, ще ви задържат. Нямате пари да си платите гаранцията, заплашва мъжът по телефона.

След по-малко от 15 минути пристига полицията. Откога Семерджиев живее в тази къща, не е ясно. Не се знае и кога обявените за издирване преди половин година са дошли в градчето. Сега предстои процедура по екстрадиция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост2

    50 3 Отговор
    Тоя е "пестил" от закуски за да си позволи такъв палат!

    Коментиран от #2, #4, #20

  • 2 Таксиджия

    42 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост2":

    Яко бакшиши изглежда оставят във Испания.

    Коментиран от #9

  • 3 Истината

    48 1 Отговор
    Истината е че са се запознали на летището с Арабаджиеви и те си търсили хотел и той (бакшиша) им казал че има скромна къщурка сгушена в скъпарски квартал до Барселона и могат да отседнат там, безплатно!
  • 4 На Брендо десната топка

    25 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост2":

    Не по скоро е най добрия приятел на кокайновия крал Брендо , познай с кво се занимава:-)
  • 5 бъдете така добри

    29 9 Отговор
    сега да ни покажете и къщата на буда гейберастки!
  • 6 Отвратен

    25 0 Отговор
    Адвокатът каза по телевизията преди , мисля беше август месец, че милите пътували за БГ но имало опашки по границите. Абе ей , не те ли е срам да лъжеш пред цяла БЪЛГАРИЯ по телевизията. Айде и ти батко на топло.
  • 7 Тит Флавий

    25 3 Отговор
    Е имало е задръстване и са се върнали . А адвокатите, носят толкова вина, колкото и самите престъпници, които им плащат да лъжат, и да са техни съучастници.
  • 8 Чукундур

    11 1 Отговор
    Човека таксиджия бе нема лошо
  • 9 ТРОПЧО

    6 4 Отговор

    До коментар #2 от "Таксиджия":

    АМА ТЕ ТАКСИТАТА НЕ СА КАТО ВАС ШМАТКИ😅😆😆😆😆😆😆🤣😄
  • 10 Давид

    15 3 Отговор
    Подавате информация за хора , които осъществяват трафик на наркотици на планетарно ниво но не споделяте с читателите , кой управлява тази система . Повечето от нас се досещат , че създателите и разпространителите са НАТО и базите им на местно ниво . В Европа работят много българи и българки като чистачки и детегледачки , които заработват и като прости- тутки - дилърки . Задавам въпрос : защо вашия сайт всяка вечер рекламира сайта - Адам и Ева . И защо пускате новини , които обслужват интереса на Тръмпова Америка. Данс са пробити отдавна .
  • 11 КОЧА

    11 4 Отговор
    СИЧКИТЕ В ЗАТВОРА НАЙ НАПРЕД КУРНЕЛА ДА ВОДАТ С БЕЛЕЗНИЦИ И ВРЬЗАНИ КРАКА С ВЕРИГИ -- ТОВА ШЕ ГО ВИДИТЕ СКОРО --- ТОВА СА ПЕРАЧИТЕ -- КРАДЦИТЕ КОИТО УКРОДОХА НАРОДА НА БЬЛГАРИЯ -- НЕЗНАМ СЬЩЕСТВУВА ЛИ ОЩЕ ТАКАВА ДРЬЖАВА НА КАРТАТА НА СВЕТЬ .

    Коментиран от #21

  • 12 Зара

    13 0 Отговор
    Над Барселона е пълно с такива имения на всякакви милионери, мафиоти и т.н. от бг или руски произход. Прекрасни населени места с по 5 хил. жители, а инфраструктура по-добра от най-добрата в София.

    Коментиран от #22

  • 13 лаура

    6 4 Отговор
    Скоро и на тиквата.
  • 14 56789

    13 2 Отговор
    Жоро Шопа и шмекерите, които се крият в къщата му, са повод за гордост българска. Я как сме се внедрили по света, строим си замъци, укриваме наркотрафиканти. Как да не те обземе гордост, че си българин? Президентът български ръси гениални умозаключения, съска като комодски варан със схванатото си от дълго мълчание чене, първата ни дама прилича на последна. Много неща се натрупват за гордост бъргарска. Всеки ден се гордеем все повече.
  • 15 Българин

    3 0 Отговор
    Да! Много правилное е ако и техният адвокат го ,отнесе! За заблуждаване на прокуратурата! И за укривателство на клиентите си!ама гарван гарвани око не вади! Интересно ми е сега какво ще каже това адвокатче- че те клиентите му тъкмо си събирали багажа за път даже и даже и билитети ,планували,да си купят от кварталната лафка
  • 16 896

    5 1 Отговор
    Тия не могат без КИЧ.Кули,антични склуптори/оргинални/балюстри.Не е лесно когато дядо ти е бил чобанин с 3 ти клас.Но какво да очакваш от човек решил да поправи архитектурните пропуски на някои явно некадърни японски архитекти.
  • 17 СОФИИСКИ ШОП

    3 0 Отговор
    ИМАШЕ В БЪЛГАРИЯ НЯКАКВА "СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПРОКУРАТУРА"
    НО СИГУРНО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ "ШОПИ",
    ДОРИ И ЗА ИМЕНИЯ ЗАКУПЕНИ ОТ "ШОПИ"
    НИТО ЗА ПРОИЗХОДА НА "ШОП"-ските ПАРИ
    ШОПСКИ ИСТОРИИ КАКТО "ШОПСКАТА САЛАТА"
    СТАНЕТЕ "ШОПИ" !!!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ЕКСПЕРТА

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост2":

    ИЗБЯГАЛИ В ИСПАНИЯ ,ДА БЯХА ИЗБЯГАЛИ В ДУБАИ,ПРИ ГАЛЕВИ НЕ МОГАТ ГИ ВЪРНА.ПЛАЩТАТ СИ ЗЛАТНИТЕ ВИЗИ ТАМ НА Д-ВАТА ПО 900 000 В ЗЕЛЕНО И ЧАО СБОГОМ ГРИНГО ПЕИ СЪРЦЕ АСТАЛАВИСТА БЕИБИ ЩЕ ВИКАТ И ТЕ ЛИЛИ ИВАНОВА ДА ИМ ПЕЕ
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Политик

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Зара":

    Нашият Първи на такива ли сънародници разяснява за политиката на правителството ни.