Last news in Fakti

9 Март, 2019 19:19 24 801 18

Ъндърграундът се тресе заради бос, дал показания срещу Очите

  • георги илиев-
  • митьо очите

Илиев дава показания срещу Желязков през януари

Истинска истерия е настанала в ъндърграунда по Южното Черноморие след новината, че знаковият бос Георги Илиев е пропял срещу Димитър Желязков – Очите и Николай Мечков. Според слуховете на улицата Илиев издал и още куп популярни имена, което накарало дори и най-дребните дилъри да се покрият, твърди Флагман.бг.

Илиев дава показания срещу Желязков през януари. Бургаският бос продължава да се намира в следствения арест в столицата, след като през септември м. г. му бяха повдигнати обвинения като лидер на Организирана престъпна група (ОПГ) за разпространение на наркотици. При мащабната операция на ГДБОП и ОДМВР-Бургас бяха иззети сериозни количества дрога, а белезниците щракнаха на ръцете на 12 души, но с обвинения като част от бандата се сдобиха само 4, включително и соченият за бос Илиев. Сред обвинените обаче не са някои от най-близките съратници на лидера, между които и синът на известен политик от близкото минало с много любопитен прякор, разкриха източници на Флагман.бг.

Георги Илиев е преместен от ареста на столичния бул. „Г. М. Димитров“ веднага след завръщането на Митьо Очите от Турция, за да не се стигне до напрежение между двамата. Твърде вероятно е държавното обвинение умишлено да държи бургазлията зад решетките, за да го опази от евентуален опит за покушение, разкриха източници, близки до разследването.

Припомняме, че за новия свидетел срещу него пръв проговори самият Димитър Желязков. Той и адвокатът му Илиян Василев не пропускат удобен момент да се изкажат срещу надеждността на Георги Илиев.

„Изкараха свидетел, който лъже. От 15 години бил с мен, някакъв Георги Илиев. Виждал съм го преди 15 години. Тогава му бих два шамара, защото закачаше дъщеря ми“, обяви в съдебната зала Очите по време на делото срещу кръвния му враг Божидар Кузманов-Кравата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Клюкар

    53 5 Отговор
    Абе Митьо Очите ли съдят или Ал Капоне???.
  • 3 Гошо

    70 21 Отговор
    А показания срещу Боко Тиквата кога ли ще подаде някой?

    Коментиран от #16

  • 4 Запознат

    129 3 Отговор
    24 часа са ви много, вкарвам ги всичките в тухларната в Курило и Чирпан и ще излезнат, като станат на 70 години, ако доживеят до тогава. И очи, и брендо и маргини и на майка им пут...всички до един. Занимават цяла България с някакви боклуци. Къде е полицията, къде е държавата, къде е закона. Лелелее, нямат ли оръжие тия полицаи, няма ли жандармерия, няма ли държава, бах ти и боклуците. Пропял бил, всичкии вътре и бой, бой, бой. Нещо сбъркано има в тая скапана система.

    Коментиран от #5, #17, #18

  • 5 Баце

    29 7 Отговор

    До коментар #4 от "Запознат":

    Във връзка с последното ти изречение и извода: така е и това нещо е начело на държавата вече 10 г., а другото подобно такова е потвърдено от Вършец, то пък оправя службите. Т'ва е.

    Коментиран от #6

  • 6 Запознат

    31 2 Отговор

    До коментар #5 от "Баце":

    Не искат да го направят и знаеш ли защо, защото всички са на доилката при тях. Сега се говори, че очите го преебали, за да се върнат пак маргините и тея мутри дето останаха живи на пазара на дрога по морето. За да му завземат териториите. Ти знаеш ли колко паплач идва от Европа на евтина дрога, пиене и курвалък по морето? Тонове и литри всяко лято. А, знаеш ли колко пари са това? Хапчетата за лекуване знаеш ли какви са, за всички боклуци наричат се 9мм и 7,62мм.

    Коментиран от #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Наи

    20 5 Отговор
    Наркотици винаги ще има ако ще и папата да е в затвора
  • 9 Разбирачов

    15 2 Отговор

    До коментар #6 от "Запознат":

    Точно така! Сменят се лидерите по морето. Margins & Madjo back again.
  • 10 Резак

    9 6 Отговор
    Скоро певеца си отива.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Грррррр

    12 26 Отговор
    Мачкай комунистическите некадърници Бойкоооо, пак за теб ще гласувам.

    Коментиран от #14

  • 13 Екс

    11 3 Отговор
    Нещо сте пообъркали някои коментатори тук май.Кога очния е можел да застане срещу братята,че не се сещам? !!!!Някой местни май бъркат Лондон с Лом.
  • 14 Сашо

    9 5 Отговор

    До коментар #12 от "Грррррр":

    Гласувай глупакооооо!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Анонимно

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Гошо":

    Ставаш банален.Май си обсебен от тая тиква и изглеждаш като нея т.е.тъпо.
  • 17 333

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Запознат":

    Сбъркано е, разбира се, но докато създават такива като Очите, Брендо и тн.
    Вие си вярвате че такива са виновниците за хала на държавата, напротив, всички онези от 1989г на сам, трябва да бъдат задържани, да обесняват от къде са им незнайните пари,
    Ако не се сещаш за кой пиша, ще ти напиша само един, той е доста изявен.... Иван Костов.
    И тези преди и след него, та до ден днешен, така че отворерте си очите, слепи народе....
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.