Last news in Fakti

10 Март, 2019 11:49 12 255 22

Какви ги вършат ВИП-овете ни по пътищата

  • галена-
  • любомир ковачев-
  • наум шопов

Галена със 17 акта от КАТ, Любо Ковачев обжалва 10 санкции

10 акта и електронни фишове от КАТ има актьорът Любомир Ковачев. Във всички случаи той не е съгласен, че е виновен и в момента ги обжалва. Сред тях има и фишове за превишена скорост. Един от последните актове, които униформите му съставят, е, че шофира и говори по телефона без хендсфри. Пред "Телеграф“ Ковачев заяви, че този е платен, но ще води съдебни битки, защото се бъркат в живота му. Актьорът и лекар Наум Шопов споделя пред изданието, че има сблъсъци с КАТ, но не иска да ги споделя, за да не дава лош пример. В крайна сметка признава, че кара с превишена скорост.

Мис България 1995 Евгения Калканджиева наскоро се разминала с отнемане на шофьорската книжка. Красавицата карала без включени фарове и отнесла глоба от 20 лева. За нещастие преди броени дни отново била спряна за проверка от пътна полиция. Разминала се на косъм да ѝ отнемат книжката, но й направили компромис, след като обещала, че ще плати глобата. Най-запомнящата се среща между Жени и органи на реда е била в Москва. Там се наложило да похарчи последните си 400 долара за подкуп на униформени.

Красавицата се прибирала с такси към хотела, но спрели таксито за проверка. Оказало се, че е длъжна да представя на полицаите адресна регистрация от хотела, в който е отседнала, а тя нямала. За да я пуснат се наложило да даде подкуп, след което близо два часа обикаляла пеша и на високи обувки, докато си намери хотела.

"Много пъти, когато съм в нарушение, аз лично съм давал пари на полицаи. Да се почерпят. Може би това е незаконно, но лично на мен са ми подмятали, че трябва да почерпя“, споделя Кубрат Пулев.

Димитър Бербатов пък получи златен талон от столичния КАТ, че не е нарушил правилника нито веднъж. През 2016-а футболистът отнесе глоба за неправилно паркиране, а джипът му бе вдигнат от паяк. "Заплатил го е веднага“, хвалят го пътните полицаи.

Фолкпевицата Галена има 17 акта от Пътна полиция. Следва я Преслава, която доста често кара с превишена скорост и нахлува в платното за насрещно движение. Ивана има само два акта, след като са я спипали да кара със скорост много над допустимата.

Шеф Виктор Ангелов се разминал с акт от КАТ. Спрели го заради това, че шофира с превишена скорост. На полицаите казал, че бърза, защото му се ходи до тоалетна. "По малка работа или по голяма?“, попитал изумен катаджията. "По най-голямата“, изревал готвачът. Полицаите се смилили и го пуснали да си тръгне, без да му налагат наказание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mорук

    119 2 Отговор
    Ако това което наричате випове в България ,е истински випове ,то останалата част трябва да сме марсианци ,аз бих ги нарекъл вип простаци
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ох-х.........тая Галена да ми падне

    30 2 Отговор
    Ши и разпоря п.........
  • 4 mom4eto

    48 0 Отговор
    Само 17 половиАкта ли?
  • 5 рориропвл

    64 1 Отговор
    Какви випове бе-боклуци са
  • 6 Какви випове са тия

    44 1 Отговор
    Випове???-че тия випове са по-долни и нагли от партийците през соцв-
  • 7 Гостилничаря

    36 0 Отговор
    Специално на Ангелов изобщо не трябва да се правят компромиси! Всички забравят кои са като се поиздигнат малко, този лигльо не прави изключение! Катаджията е трябвало да задържи повече, белким замирише.......
  • 8 Ицо Багера

    50 5 Отговор
    От тук написаното единстения ВИП е Димитър Бербатов, всичко останало са утайки.

    Коментиран от #22

  • 9 Ринго

    39 0 Отговор
    Колкото по високо се качва маймуната, толкова по-добре и се вижда заднкът!
  • 10 бг Сталин

    40 0 Отговор
    Кво като е вип.Все същия боклук си е ама"вип".Я му натреси 20 000 глоба,и минимум 10г.без право да шофира,че да видим дали ще е толкова нагъл.Аман от самозабравили се самозванци.
  • 11 jambazina

    16 4 Отговор
    Каквото сме ние, такива са ни и виповете, това е тъжната истина.
  • 12 Koko

    14 0 Отговор
    ВИП-ове си нямаме, с малки условни изключения. Матр'ялЪ е мноооого зле, а "медиите" отразяват дъното на септичната яма, затова и тук-там има заблудени от масите, че едва ли не става въпрос за хора, които са нещо повече от другите... Пък те милите просто избиват комплекси и се радват, че не хранят прасета и не ядат пръжки с лук на закуска.
  • 13 Иван

    13 0 Отговор
    Да знаете: ВИП=чалгар.
  • 14 Бай

    15 0 Отговор
    Коцето и половината фолк певачи кога ще ги проверите за дрога ,в това число манекенки - компаньонки ?Защо не и депутатите където Карбовски ги беше хванал в парламента с тестове ?
  • 15 Рамбо

    17 0 Отговор
    Галенчето си епорно актриса и бърза за да не закъснее за някоя порно продукция (-:
  • 16 56789

    14 1 Отговор
    Хайде стига с тази "красавица"! Баба Яга алкохоличка, това е в момента Калканджиева! И всички така наречени "випове"! Отвратителни са! Да си известен не те оправдава да се държиш като простак, нито да разчиташ на някакви привилегии, защото законите важат за всички. Макар че за нашата държава това звучи смешно.
  • 17 Бачо ви

    12 0 Отговор
    Галена!!! таа не беше ли оная с хубавите свирчоци и мазното порно? ми кой знае на колко полицай е свършила интимни услуги та нарушенията да са в пъти повече.
  • 18 qqqqqq

    13 0 Отговор
    Те нарушават най много закона, всички сме ги виждали, но си плащат и никой не ги санкционира. Отнасяго редовия българин. За милиони няма закони - Това е българската действителност. И това е една от причините българите да напускат страната.
  • 19 wolfi wolfi

    9 0 Отговор
    Тез всичките постоянно движат пияни и друсани .... Утайки, кви випове са ? Особено за фолк и ВИП проститутките са постоянно на кокъл направени и изкривени.....
  • 20 VIP тъпаци

    3 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Красавицата карала без включени фарове и отнесла глоба от 20 лева.А на мене за една драскотина на предното стъкло искаха да ми спират колата от движение. VIP сбирщина отрепки без мозъци които минават гратис.Нали се фукат кой кара по скъпа кола що не ги ощавят с някоя дебела глоба нали имат пари ще си платят.
  • 21 Ezio

    0 2 Отговор
    мачкай Гришо
  • 22 Рум

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ицо Багера":

    Точно Най-интелигентния и най-добър наш футболист