Last news in Fakti

2 Май, 2019 09:16 7 025 13

Попчето обезобрази мъж в кафене

  • петър попчев - попчето-
  • попчето-
  • побой

В УМБАЛ-Бургас е била откарана жертвата на Попчето - Тодор Темелков

Попчето обезобрази мъж в кафене - 1

Най-нашумелият кримигерой в Бургас - Петър Попчев - Попчето, който отдавна трябваше да е в затвора заради убийство, снощи обезобрази клиент на кафе "Мокай" в ж.к. "Зорница". Читатели на „Флагман.бг“ алармираха за кървавото меле, което се е разиграло около 2 часа след полунощ на 1 май. В УМБАЛ-Бургас е била откарана жертвата на Попчето - Тодор Темелков, който също като него е криминалнопроявен. Лицето на Темелков е било разбито с юмрук. При решителния удар в главата Темелков е паднал възнак на пода и е загубил съзнание.

"Сбиването беше ужасяващо, веднага след това Попчето си тръгна, видимо доволен за това, че е помлял Темелков", разказаха наши читатели току-що. Кафе "Мокай" се намира в непосредствена близост до дома на Темелков, който живее в същия комплекс в блок 1. Вероятно Попчето го е привикал в кафето, за да получи отчет и не е бил доволен от чутото.

Флагман.бг припомня, че Попчето бе задържан през януари тази година, след като МВР го издирва повече от 3 месеца заради масовото сбиване в "Saxa beach" на Северния плаж миналото лято. Ъндърграунд героя престоя не повече от три денонощия в ареста и бе пуснат от съдия Захарин Захариев от Окръжния съд в Бургас. Журналистите бяха шокирани от това решение на магистрата, след като бяха чули и каква е молбата на арестувания рецидивист. Той бе казал в залата, че така и така му предстояло да влиза в затвора заради убийство, по-добре било да бъде на свобода след мелето в "Saxa beach", за да можел да направи бебе на приятелката си. Резултатът от загрижеността на съдия Захарин Захариев за демографския срив в страната е налице отново. Този път по чудо има само тежко ранен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    109 1 Отговор
    Бургас от години си е мега селски град пълен с подобни тъпири! За съжаление и в Пловдив нещата са станали подобни! А бяха хубави места!
  • 2 пръв другар

    57 1 Отговор
    Да не излезе, че Захаринчо ми е приятелката и опитите да забременее продължават.
  • 3 НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ ФЪЪКТИ

    31 4 Отговор
    ПЛЮЯТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА....
  • 4 ЪРП

    38 2 Отговор
    ЕМИ НА, ТО НАШАТА ЧУТОВНА И РЕСПЕКТИРАЩА УБИЙЦИТЕ ПРАВОСЪДНА И ПРАВОВЪДВОРЯВАЩА СИСТЕМА Е ЧАКАЛА, ТОЗИ МИЛ И БЛАГ УБИЕЦ ДА ОЧИСТИ ПОНЕ ОЩЕ 5,6 ЧОВЕКА, ЧЕ ДА ГО ПОВИКА ЗА ПОЧЕРПКА!!!!!!!
    ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!!
  • 5 ПроКУРор

    25 0 Отговор
    Вие ги хващате. Ние ги пускаме.Така си гарантираме много работа на нас и на адвокатите за В бъдеще.
  • 6 ЪРП

    44 1 Отговор
    .......А, ТОЗИ БЛАГ И ОЧЕВИДНО НЕПОДКУПЕН "СЪДИЯ" ЗАХАРИНЧО ЗАХАРИЕВ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ НАГРАДЕН С ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА ЗА ОСОБЕНИ ЗАСЛУГИ КЪМ РЕЦИДИВИСТИТЕ И УБИЙЦИТЕ РАЗХОЖДАЩИ СЕ ПОЧЕТНО ПО УЛИЦИТЕ НА БУРГАС И БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!
    ХВАЛА НА ТАКИВА ГЕРОИ НА БГ ПРАВОСЪДИЕТО ДОСТОЙНИ ЗА СВЕТОВНА СЛАВА!!!!!!!!!!!!
  • 7 Ще събаряме ли къщи

    14 4 Отговор
    В българската маала на Бургас?
  • 8 ПОПЧЕТО

    12 0 Отговор
    Ми ,че аз тоя Захаринчо отдавна си го лашкам !!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 mf2

    10 0 Отговор
    Аре флаай у панделата, бе боклук!
    Бъди сигурен, че на приятелката ти ще има кой да и направи бебе!
    То в панделата и на теб ще пробват да направят :-)
  • 11 Усмивката

    12 0 Отговор
    Интетесно какво би станало ако срещу този бъдещ затворник излезе някой и му отвърне подобаващо.Например го прати преждевременно към безкрайните ловни полета.Дали Захаринчо би му простил
  • 12 ПОПЧЕТО

    12 0 Отговор
    СКРЪЦНАЛ СЪС ЗЪБИ НА ЗАХАРИНЧО, ПЪК НЕЩО И ПОД МАСАТА ТРЯБВА ДА Е ИМАЛО И ЗАХАРИНЧО КАТО МИШКА В ТРИЦИ.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.