Last news in Fakti

6 Юни, 2019 15:11 8 689 20

Мъжът, пребил брутално таксиджия, изнасилил 17-годишна

  • евстати евстатиев

Насилието върху непълнолетната продължило два часа и половина

Мъжът, пребил брутално таксиджия, изнасилил 17-годишна - 1
Кадър: БТВ

Районната прокуратура в Козлодуй внесе повторно обвинителен акт срещу осъдения на първа инстанция за опит за убийство Евстати Евстатиев. Този път младият мъж ще бъде изправен пред Темида заради изнасилване, блудство, нанасяне на лека телесна повреда и заканване на непълнолетно момиче.

На 16 юли 2018 г. в дома си в Хайредин, Евстати е принудил 17-годишно момиче да правят секс против волята му, като го принудил към това със сила. Според прокуратурата той я е удрял с юмруци по главата и лицето и ѝ отправял закани, че ще умре като куче, като натискал и главата ѝ в тоалетната чиния на дома си, докато я малтретирал.

Насилието върху непълнолетната продължило два часа и половина, по време на което обвиняемият проявил изключителна ярост, ожесточение и садизъм спрямо нея, пише още в обвинителния акт. При побоя момичето е получило разкъсно-контузна рана, отоци, кръвонасядания и охлузвания в различни части на тялото и главата. Евстати беше обвинен за това още през януари, но актът беше върнат от съда за прецизиране.

В края на миналата година Евстати Евстатиев и Милен Младенов бяха осъдени на първа инстанция от Врачанския окръжен съд на по 12 години затвор заради нападението и опита за убийство на таксиметровия шофьор Венцислав Тодоров.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    32 2 Отговор
    ТЪПА Е СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА !!! СЪДЛЬО И СЪДЛЯРКА ОПРЕДЕЛАТ ВИНОВНОСТ !!! САМО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА В САЩ / УСЪВЪРШЕНСТВАНА/ ЩЕ НАКАРА ЖИТЕЛИТЕ НА БГ ДА СЕ ДЪРЖАТ ЗА СЪРЦЕТО ПРИ ХИМНА !!! ДА- СЪДЕБНИТЕ ЗАСЕДАТЕЛИ ТРЯБВА ДА СА С УСПЕХ 4.5 ОТ СРЕДНОТО ОБРОЗАВАНИЕ , НО ТЕ ЩЕ КАЖАТ "ВИНОВЕН-НЕВИНЕН" !!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2 За Белене

    63 2 Отговор
    Тия не трябва да са в затвора, защо да ги храним?
    За тия директно от упор!

    Коментиран от #14

  • 3 Свобода за евстати

    12 26 Отговор
    Недейте да говорите като не знаете за какво става дума. Аз го познавам евстати лично за не е цвете но въпросният бакшиш преди това беше опипвал сестра му в колата и искал да я е...е . Колко от вас ще го простят това. А пък тази малката цял хайраддин я знае. Ходи да духа на дядовците като вземат пенсиите за по 20 лева и никой не я е изнасилвал. Всичко е за пари щото тя е такава. Тя и на мене ми се предлага да я оправям до детската градина за 30 лева ама аз не щях. И това съм го казал на кмета и на полицая.

    Коментиран от #5, #12, #13, #19

  • 4 Евстати с малката мишка големия мъж

    23 3 Отговор
    Истината е някъде по средата, но евстати ако го видя лично ще го насиля, щото да се прайш на мъж на малко момиче е най лесно:-)
  • 5 Смешен

    26 1 Отговор

    До коментар #3 от "Свобода за евстати":

    Абе ти като го познаваш тоя евстати как се казва сестра му? Защото и аз го познавам и той е е единствено дете,а колкото до момичето няма нищо общо с това което си написал/а,Много думи но не каза нищо
  • 6 Токо

    20 0 Отговор
    Ако зависеше от мен , след като вземе присъдата ще влезе в затвора по чорапи с жартиери ... Това ще му е униформата за затвора поне за 15 години !
  • 7 Фантомас

    10 13 Отговор
    Първо Евстати няма сестра. И второ въпросната млада дама не я е изнасилил поради простичкия факт че те имаха връзка повече от години за това време колко еб.не и е теглил само тя си знае.А че е непълнолетна тва е така но и родителите и знаеха че живее с Евстати през уикенда и ваканций.И те са виновни не сега да се правят на жертви.Няколко шамара и закрила над детето правят голяма работа. За тва с пикли да си нямаш работа.

    Коментиран от #18, #20

  • 8 Го шо

    11 0 Отговор
    А с Милен Младенов какво става той няма ли да влиза на топло заради таксиметровият шофьор. Наскоро дочух,че се разкарва спокойно из село Хайредин. Трябва да се провери.
  • 9 Палач

    13 1 Отговор
    Е сега равносметката гласи,На боклука,адвоката му, и съдията който го освободи за пребития таксиджия,Заедно в панделата за по 20г,и кастрация на животното мръсно.
  • 10 Това са последици от

    3 1 Отговор
    Приложното християнство
  • 11 ...

    6 0 Отговор
    Циганска работа...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Public Owner Sofia SkinHead 14 88

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "За Белене":

    То ако хранехме само затворниците, щяхме да сме милионери всички българи. Те да са ти проблема. Огромният проблем е денонощният грабеж, и че храниш 2 милиона й половина тъмносини. Отделно от това им плащаш тока, водата, телк-а и изобщо абсолютно всичко
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 дявола

    6 0 Отговор
    Ха затвор няма такова нещо този заслужава да скочи бънджи без въже
  • 17 666

    10 0 Отговор
    А случайно да знаете, че това не е първото пребито и поругано дете от този педофил? И преди години с другия извратеняк пребиха бивш военен, който почина от побоя? До сега все им се разминава, набутват пари и парадират с безнаказаност. СТИГА! Затвор доживот за извергите!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Долно изчадие

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Свобода за евстати":

    Долно изчадие адово! Защо не си в затвора?Съдружнико,на Евстати.Не можахте да удавите момчето с таксито,щото сте "мъже"мухльовци,"мишки",що не се фанахте с един мъж да се сбиете,гниди долни, ще си го намерите" СКОРО".
  • 20 Тов

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Фантомас":

    Това,че са имали връзка,не значи,че въпросния"мъж"може да я чука на пияно ,когато си поиска-но за теб това не значи изнасилване?Явно и ти си заченат в такова "разбирателство".