10 Юни, 2019 15:19 3 918 12

Мъж, развявал члена си край магазин, отнесе 300 лева глоба

  • ексхибиционист-
  • район "южен"

Очевидци подали сигнал в полицията и ексхибиционистът бил моментално задържан

Мъж, развявал члена си край магазин, отнесе 300 лева глоба - 1
Снимката е илюстративна

С 300 лева олекна портфейлът на ексхибиционист, разголил се на обществено място в Пловдив, реши районният съд. Скандалната случка станала покрай магазин от верига супермаркети в пловдивския квартал „Южен”.

На 2 юни т.г. около 14,30 часа той отишъл на бул. "Македония" до търговския обект и свалил панталона си. След това започнал, на публичното място, да размахва половия си орган срещу десетки хора по паркинга и край входа на магазина.

Очевидци подали сигнал в полицията и ексхибиционистът бил моментално задържан. Срещу него бил съставен акт за дребно хулиганство и той дал обяснения както в полицията, така и в съда. Пред магистратите пловдивчанинът казал, че съжалява и се разкайва за неприличните си действия.

Според съдебния състав мъжът е нарушил обществения ред и спокойствие, но поради своята по-ниска степен на обществена опасност не представлява престъпление по чл. 325 от НК.

При определяне на наказанието от съда са взели предвид смекчаващите и утежняващите вината обстоятелства. Към първите били извършените самопризнания, самокритичност и изказано съжаление за извършеното. Поради всичко това съдът предпочел да наложи по-леката от предвидените в Указа за борба с дребното хулиганство (УБДХ) санкции, а именно глобата, тъй като задържането в структурно звено на МВР би било прекомерно тежка санкция за подобно нарушение, се казва в съдебното решение.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям

    27 6 Отговор
    Голяма работа на Бойко му е изкаран от гащите от краи време,че и ни оправя ежедневно да не има глоба за това.

    Коментиран от #7

  • 2 Хахаха

    26 0 Отговор
    Значи на парада на ЛГБТИ дето се люшкат по полови органи, следва масови глоби.
    А то полицията ги пази.
    Защо няма равнопоставеност, и кой даде права на ЛГБТИ да сеят в публичното пространство содомията ?

    Коментиран от #5

  • 3 Вагабонто

    7 0 Отговор
    Ама как така развявал? Това да не е знаме? На Бай Мильо има паметник на центъра и всички знаят за какво иде реч, но никой не го глобява, а пък и той вече не може да плати!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Кълвач

    19 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хахаха":

    Парада е организиран от US правителството, а тоя е индивидуален играч. Това е разликата.
  • 6 Обикновен човек

    23 3 Отговор
    А какво ще стане ако протестираме с голи Х..ве пред централата на ГЕРБ хей така 100 000 души да си ги извадим да си ги мандахерцаме и да мълчим (мълчалив протест щото сме свикнали да мълчим.)Сигурно България ще се прочуе за секунди пред света!!!Ей това ще да бъде най яката туристическа реклама за България!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 КОЧА

    6 1 Отговор
    АБЕ РАВ СИ Е ЧОВЕКА ЗАЩО ГО НАКАЗВАТЕ БЕ С ТКАВО ГЛОБО
  • 9 КОЧОА

    5 1 Отговор
    АБЕ ТОВА ДЬРЖАВА ЛИ Е --НАЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯ БЕ - КУРУ ДА СИ ПОКАЖЕШ НУКОИ ЩЕ ТЕ ВИДИ ..........
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.