12 Юни, 2019 09:11 2 245 6

ВКС отхвърли искането на Цацаров по делото "Чората"

  • чората-
  • дело

В петък ВКС ще гледа по същество искането на Цацаров и петимата полицаи за възобновяване на делото

ВКС отхвърли искането на Цацаров по делото "Чората" - 1

Петчленен състав на ВКС отхвърли искането на главния прокурор Сотир Цацаров да се спре изпълнението на влязлата в сила присада на петимата благоевградски полицаи, осъдени на 7 г. затвор за смъртта на Ангел Димитров - Чората.

Същият състав на съда отхвърли и искането на съпругите на петимата полицаи Мирослав Писов, Борис Механджийски, Иво Иванов, Георги Калинков и Янко Граховски. Те също поискаха от съда спиране на изпълнение на присъдата.

В петък ВКС ще гледа по същество искането на Цацаров и петимата полицаи за възобновяване на делото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Усмивката

    14 2 Отговор
    А за Пеевски имегделото във САЩ нема ли най после да напишете нещо.Що отклонявате и занимавате обществения фокус с тез балкански кьорфишеци като си мислите че хората не четат и по други сайтове .
  • 2 Kasapina

    13 5 Отговор
    Има рет и начин как се задържа един арестант атези горе неса спазили ништо доколкото си спомням този случаи те саго били и после саго задушли като куче тека пишеше във сички тогавашни вестници тогава само тека се информирахме какво става .

    Коментиран от #4

  • 3 Оня с Косата

    14 4 Отговор
    Всички милицаи в затвора. И без това, ако не са те в сегашния си формат, дето във всяка банда има поне по един намесен милиционер, престъпността ще е в пъти по малко.
  • 4 Евала

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "Kasapina":

    Най - сетне някой да каже истината! Има присъда от Страсбург срещу България доста други случай има в тази част на България! Време е да се научат, че не им е комунизма и плюс това човек с вързани ръце се бие лесно!!! Сега изнасят само пиеси по площадите, а когато носеха значки и шапки бяха недосегаеми! Има ресто в живота нека си полежат малко.
  • 5 Чоу

    5 2 Отговор
    Не познавате, Чората и затова говорите с умиление за него. Дано в живота ви срешне с такъв изрод и после решаваите кой прав икой крив.
  • 6 Иван

    1 0 Отговор
    След тази присъда кандидати за полицаи няма да има.Явно Чорантес се е отчитал където трябва-кинтите са в основата на всичко.
    Мафията си има държава.Тези фуражки не са и потребни и затова пандиз за тях.
    Демокрация!И много яка далавера.
    Така е в Бълхария.