Last news in Fakti

14 Юни, 2019 09:07 31 497 28

Кървав ад след смъртта на избягалия и убит затворник Владимир Пелов в Ботевград

  • пелов - син-
  • владимир пелов-
  • владимир пелов-син-
  • ботевград-
  • наркотици

Синът на покойния гангстер и свитата му поели търговията с дрога в града, разследват ги за нов опит за покушение

Кървав ад след смъртта на избягалия и убит затворник Владимир Пелов в Ботевград - 1

Владимир-младши, синът на убития миналото лято в гангстерска престрелка в Ботевград избягал затворник Владимир Пелов, е тръгнал уверено по криминалните стъпки на покойния си татко, пише в. "Уикенд".

28-годишният наследник на рецидивиста ръководи банда за търговия с наркотици в Ботевград, а ченгетата подозират, че Пелов-младши стои зад кърваво нападение над млад мъж, случило се неотдавна в града.

Според криминалистите именно Пелов-младши и доверениците му - братята Борис и Тодор Ерменкови, са отговорни за последния тежък криминален случай в града. На 25 май ботевградчанинът Веселин Банчев е открит в локва кръв в къщата си, след като неизвестни засега агресори нахълтаха в дома му и го намушкаха многократно с ножове. Жертвата все още е в болница с опасност за живота, като е установено, че Веселин е бил наръган над 10 пъти с хладно оръжие.

Съмненията на разследващите са, че Веселин е станал жертва на групата на Владимир Пелов-младши. Задържани за нападението на младежа непосредствено сред касапницата бяха братята Борис и Тодор Ерменкови, които обаче в последствие бяха освободени, след като криминалистите не успяха да докажат, че те са автори на престъплението.

В Ботевград усилено се мълви, че нападението над Веселин Банчев е заради наркотици. Младият мъж поддържал контакти със сина на Пелов, както и с братя Еменкови и допреди година бил част от обкръжението им. Впоследствие обаче започнал работа в голяма фирма и отказал да се занимава с престъпни дела. Възможно е Веселин да е атакуван от доскорошните си авери, които го подозирали, че ги е топил в полицията, допускат в Ботевград.

Миналото лято ,след убийството на офейкалия от Софийския затвор миналата пролет Владимир Пелов, в престрелка с лихваря Марио Панчев - Големия, антимафиотите арестуваха сина му Владимир, братята Борис и Тодор Еменкови и хазартния бос Тихомир Миков - Перуката

Четирима бяха обвинени за организирана престъпна банда, замесена в убийства, рекет и палежи, като за бос на групата е сочен Тишо Перуката. Според криминалистите баровецът е наемал срещу пари покойния Владимир Пелов, неговия син и братята Ерменкови да извършат покушения и да тормозят негови противници в бизнеса.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1243

    99 2 Отговор
    А какво стана с вторият избягал затворник?

    Коментиран от #3, #19

  • 2 ГДБОП

    66 8 Отговор
    скоро ще им дойде на гости, усещам как ще отидат на топло за дълго време, Баце най обича такива провинциални мишки да му тровят ефира с негативни новини.
  • 3 Пелов

    25 7 Отговор

    До коментар #1 от "1243":

    втория затворник Колев отдавна е храна за рибите, както каза турчина на Дон Корлоене за наемния убиец Лука Брази в легендарната трилогия на Копола "Кръстникът", така че изводите си ги правете вие, кой му е помогнал да стане храна за рибите.
  • 4 Пелов е

    33 10 Отговор
    Жив ! Всички го знаят това в града ! Всичко беше инсценировка !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Пелов

    18 5 Отговор
    Работи за службите и разчиства неудобните затова никой не закача групата
  • 7 Божкеййййй6767

    41 2 Отговор
    Какви са тия глупости полицията подозира????Ботевград да не е София или ВАРНА по големина?Една шепа народ ?Това със подозирането е заради слабото пипане на полицията..Толкова ли не си знаят контингента?Смях.....
  • 8 Елате в ботевград

    25 9 Отговор
    Пелов си е жив и здрав вечер седи на клюкарките в цвет
  • 9 Сурово наказание за престъпниците!

    22 8 Отговор
    Пелов е жив, но е подал оставка и е напуснал ГЕРБ.
  • 10 Аз съм

    20 2 Отговор
    Веселин Банчев беше погребан преди седмица!
    Информацията Ви не е актуална
  • 11 Пендел

    12 9 Отговор
    Пелов си драпа макарите в някоя топла държава и си пие мастиката а вие си пишете глупости
  • 12 s7un7

    31 5 Отговор
    За това трябва престъпниците да бъдат избивани заедно с деца, внуци и т.н. (както и политиците)

    Коментиран от #23

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Пелов

    13 3 Отговор
    Е решението за циганизацията в БГ ....
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ФИНЦИ

    5 1 Отговор
    МИ ДА КО ДА ПРАИ ДРУГО В БЪЛГАРИЯ ДЕПУТАТ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ
  • 17 Редник Раян

    8 2 Отговор
    А Голямата Перука не е ли за арестуване
    след като докара футбола пред закриване.
  • 18 Наблюдател

    7 1 Отговор
    Защо Пелов беше погребан, и строго охраняем от жандармерията. И в селото на баба му. Да бе да, погребаха някой бездомник, ей за това имаше жандармерия. От кога, такива като Пелов ги погребват с охрана🤔🤔🤔🤔
  • 19 Николай

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "1243":

    Много питаш.
  • 20 Мишок

    8 0 Отговор
    Абе в тоя наш град май всички са мафиоти и престъпници.Много лошо,но си е така
  • 21 Мери

    6 0 Отговор
    Веселин Банчев почина от раните си и вече е погребан. Проверете си информацията.
  • 22 Николова

    8 0 Отговор
    Като гледам достоверността на информацията ви за нещо толкова елементарно като възрастта на Владимир Стефанов, си вадя изводи за истинноста на останалите факти. При нормални обстоятелства подобни твърдения биха докарали автора до съдебната скамейка. Да не говорим, че заглавието е подвеждащо, защото подобава на масово клане, атентат (Господ да пази) и т.н.. Просто е несериозно, неетично да се пускат в публичното пространство недоказани по никакъва начин твърдения. Дори в съда човек е невинен до доказване на противното. Сменете си заглавието на медията от "Факти", на "Фантазии" - повече ще отговаря на истината, а и не е по-голяма разликата между двете, отколкото от посочените от "факти" и реалността. Поне за вас...
  • 23 Николова

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "s7un7":

    Аз на местото на модераторите не бих търпяла фашистки коментари. Ако коментар за иабиването ан децата на престъпниците и политиците не отговаря на този цитат:"ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от българския.", не знам кой коментар отговаря...
  • 24 Ботевград

    6 0 Отговор
    Това момче го погребаха миналата седмица. Макар, че искат да го изкарат нещо ненормален не вярвам той да се е наръгал над 10 пъти сам. По скоро се прикриват извършителите. Няма такава държава.
  • 25 Ботевград

    8 0 Отговор
    От вчера в града има някаква активизация на жандармерия и полиция в града. Някакви хлапета им дали палки и си спират е така просто да им мине времето дават фишове едно към кесин бяха свидетел как спряха една девойка и я разкараха да отвори багажника само и само да я разгледат как изглежда с късите гащета абе направо пълна пародия на жандармерия, а по-нагоре в града напаркирали непозволено и от двете страни на завой, но там няма кой да ги глоби.
  • 26 Пелов е жив

    4 2 Отговор
    Защото това което ми показахте не е Пелов. Ромите в ромската махала са го доказали в Ботевград. Те викат това не е Пелов. Може Пантев да е мъртъв но Пелов да е жив и да е пратил бездомник да го довърши тоз Пантев. И така бездомника е мъртъв Пантев мъртъв и така се ражда една голяма лъжа в медиите и една огромна конспирация. Бе нямам думи. Пелов няма да се шляе в бг защото ще разбием конспирацията. Той е някаде в чужбина потулен. Той е един от 600 потулени както викат в онази статия на факти в крими. А синковеца той е същият. Бе направо нямам думи. Той си прави каквото си иска защото знае че тук в бг няма наказание и може да си прави каквото си иска.
  • 27 анонимен

    0 0 Отговор
    веселин и братята ерменкови са съседи дели ги обща ограда
  • 28 дявола

    2 1 Отговор
    Такива като ги разкрият не е нужно да ги задържат пускат по гаранция после ги преследват със седмици а трябва да се действа професионално 7,62 във челото и готово другите ще си помислят нали ще си работят някъде законно или и те челно