1 Юли, 2019 15:44 5 422 12

Дрогиран шофьор превозвал 55-те килограма хероин (СНИМКИ)

  • хероин-
  • бургас-
  • наркотици-
  • дрога-
  • калоян калоянов

По-рано днес полицията в Бургас залови огромното количество от наркотика в тайник на микробус, преминаващ през града

Дрогиран шофьор превозвал 55-те килограма хероин (СНИМКИ) - 1
Снимки: МВР

Рекордните 55 кг хероин на стойност близо 2,5 млн. лв. по цени на съдопроизводството, бе открит при рутинна операция на бургаските полицаи в микробус с двойно дъно, обявиха на нарочен брифинг днес Директорът на ОДМВР – Бургас старши комисар Калоян Калоянов и Окръжният прокурор на Бургас – Георги Чинев.

Служителите спрели микробуса на кръгово кръстовище на входа на Бургас на 30 юни, като им направило впечатление поведението на водача – 47-годишен неосъждан мъж от населено място в района на Търговище. Тествали го за употреба на наркотици, като констатирали, че шофира под влияние на метамфетамини. Извършен е оглед на превозното средство и в тайник са установени 110 пресовки с хероин с тегло 55 кг. 47-годишният мъж е задържан за срок от 72 часа, като му е повдигнато обвинение за притежание на голямо количество наркотично вещество и второ обвинение за управление на МПС след употреба на наркотици. Внесено е и искане за постоянна мярка за неотклонение задържане под стража, уточни още Окръжния прокурор на Бургас – Георги Чинев.

Дрогиран шофьор превозвал 55-те килограма хероин (СНИМКИ)

Окръжният прокурор Ангел Георгиев заяви, че задържаният го грози присъда от 5 до 15 години и глоба до 100 000 лева по първото обвинение, а за второто – затвор до 5 години. Наказанието ще бъде групирано и ще бъде определено най-тежкото. По случая са назначени всички необходими експертизи и предстои определяне на точното количество и окончателната цена на наркотичното вещество, уточни още прокурор Георгиев.

Дрогиран шофьор превозвал 55-те килограма хероин (СНИМКИ)

„Към момента все още няма яснота какъв е пътят на наркотика, задържан при рутинната полицейска операция в Бургас. За това и ще се въздържим от повече коментари”, заключи в края на брифинга старши комисар Калоянов.

Дрогиран шофьор превозвал 55-те килограма хероин (СНИМКИ)
Дрогиран шофьор превозвал 55-те килограма хероин (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bahti

    9 9 Отговор
    Сега започва Търг! Герберасти са с предимство, спрямо децата и инавалидите! Моля, в редичка и табелката с Офертата да не се вижда. Ако сте от други партии, първо да си покажете белите Неща.
  • 2 Ю Кортес

    19 2 Отговор
    Що за идиоти могат да поверят стока за толкова много пари на идиот
  • 3 Bahti

    9 3 Отговор
    А и ако тръгнеш да караш 50 кила хероин. Непременно обезобравяваш почти нов за нашите представи бус мерцедес. След тва пиеш 3 ракии, перкаш 5 линии и те Запалват! Ае...
  • 4 мутра

    11 6 Отговор
    ЕЙ НЕ ОСТАВИХТЕ ХОРАТА ДА СЕ ТРУДЯТ И ДА ВЪРТЯТ ЧЕСТЕН БИЗНЕС
    САМО ИЗНУДВАТЕ !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 РК-ПК

    14 3 Отговор
    Некой е пял баямити песни,цел концерт е изнесъл,където трябва,иначе нема шанс тва да го откриеш,ей така...
  • 7 Бачо Киро

    12 2 Отговор

    До коментар #5 от "Длфлфлфл":

    Естествено, че е по сигнал... Тоя дрогираният, дето е карал, ако не е смятал, че е недосегаем, дали щеше да е с вързани кънки... И те го спрели и хоп, разглобили пода на буса... Приказки от 1001 нощи...
  • 8 Дедо1

    9 3 Отговор
    Па естествено е ,че е по сигнал------пускат некой балък с 30-40кг дрога,полицията го фата,а след него минават 2тира пълни догоре
  • 9 vasik atanasova

    2 2 Отговор
    ТОВА НАИСТИНА Е МНОГО ПАРА
    ГРЕХОТА Е
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Коко

    3 0 Отговор
    Казва се Бурхан от Омуртаг мръсния помак да го духа вътре

    Коментиран от #12

  • 12 Бисер Деянов

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Коко":

    Вътре си добре,страшното е навън,трябва да се плаща,хората си искат парите,иначе ..у гюрлюка.