Last news in Fakti

3 Юли, 2019 13:40 9 970 23

Това е мъжът, хвърлил сина си от мост

  • мъж-
  • мост-
  • габрово

Задържаният Дидо не бил много добре с главата

Това е мъжът, хвърлил сина си от мост - 1

Шокираща новина скова цяла България. Разбра се, че 31-годишен баща е хвърлил малкото си момченце през мост край Габрово, а момченцето е починало.

На този етап мотивите на бащата не са ясни. Предполагаемата възраст на момчето е между 4 и 5 годинки. Междувременно стана ясно, че след като е убил детето си мъжът е заплашил, че ще скочи от моста, но психолози го разубедили, а веднага след това полицаи го задържали.

Във Фейсбук групите на Габрово веднага закипя от коментари за зверството. От тях стана ясно, че 31-годишният мъж се казва Дидо. Според мнозина негови съседи и габровци той „не е много добре с главата“. Заедно с детето живеели в квартал „Русевци“.

„Вчера си играеше пред блока с други деца, много усмихнато и игриво „беше“ момченцето. Нямаше никакви признаци, че бащата е замислил нещо подобно. Имат една масичка, на която всяка вечер пият сок и играят шах. Всеки от кв. „Русевци“ знае, че таткото Дидо не е много добре с главата. Но явно не е толкова луд щом не му е стискало да скочи след детето си!“, написа габровец във Фейсбук групите, посветени на града.

„Е, тук е мястото на смъртната или доживотна присъда. Що за идиот трябва да си да убиеш собственото си дете, психопат!“, възмущава се жена от Габрово.

„Аз лично преди около 3 години бях свидетел как го удря по гърба със юмруци пред голям търговски магазин в града, но тогава не ги познавах. Удари детето, защото като слязоха от колата то не мина от предна страна, а от задна. И този Дидо се изнерви и започна да го удря, а майката отиде взе количка за пазаруване и влезе в „магазина“, спомня си мъж от града.

„От писано тук-там разбрах, че мъжът се казвал Дидо, имало някаква връзка между него, изчезването на някоя си Поля преди седмици и настоящия инцидент“, гласи коментарът на друг габровец.

Майката на починалото дете и приятелка на 31-годищния мъж е била издирена веднага след инцидента.

Но в града има слух, че и тя е била на злополучния мост.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 57 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Трифонов

    12 15 Отговор
    Още едно доказателство в подкрепа на необходимостта от законодателство, което допуска отнемане на децата от неадекватни "родители". В целия цивилизован свят има, но глупаците от ГЕРБ дадоха заден само, защото имало обществено недоволство срещу проекта. И затова сега първо щяло на обществено обсъждане да се подлага. То се подлага на обществено обсъждане нещо в общество, което съществува. Като разполагаш със сбирщина от 60% неграмотни олигофрени и 30% полуграмотни полуолигофрени, дето не могат да се подписват, нищо не се подлага на обсъждане. Приемаш правилния закон и го прилагаш с остена. Има народи, към които се числи и нашият, които не могат да се управляват адекватно в условия на демокрация. За такива - само диктатура. Тя неоправдано се демонизира. Важно е не дали е диктатура, а кой е диктаторът!

    Коментиран от #13, #20

  • 3 СссереМ

    25 0 Отговор
    И къде е мъжа последно?

    Коментиран от #14

  • 4 vasik atanasova

    21 0 Отговор
    СПОМНЯМ СИ ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА
    КОЙТО ИСКАШЕ ДА СЕ ЖЕНИ СЕ ИСКАШЕ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ПСИХОТО
    ИМАШЕ СИ ИЗГРАДЕН РЕД ТОГАВА
    СЕГА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е ЕДНА ПСИХО БОЛНИЦА
    НИЩО НОРМАЛНО НЯМА

    Коментиран от #6

  • 5 Ъхъ

    17 0 Отговор
    Като кажете ,,това е мъжът,, ние очакваме снимка, а не данните му, толкова ли не го разбрахте, повтаряме го за милионен път та чак се изнервям вече
  • 6 Днешен

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "vasik atanasova":

    В днешно време колко са хората, които се женят? А при комунизма нали знаеш, че имаше наши и ваши, за които правилата важаха различно. И точно по казуса - имах тогава съученик с психични проблеми, оказа се, че и единият му родител имал - наследствено се е предало. Тогава как така родителите му са се оженили и са имали деца (брат му също не го слушаше главата) - ами бяха от нашите хора.
  • 7 Шансу Имамов

    0 6 Отговор
    Случва се на всеки.
  • 8 Scout for funn

    0 6 Отговор
    Аз колко деца изхвърлям бедна ви е фантазията
  • 9 Абе от какъв етнос

    4 0 Отговор
    Е хвърляча?
  • 10 Пламен

    2 0 Отговор
    Много ибачки се навъдихте бе Миме, много...
  • 11 Мима Цайсите

    4 0 Отговор
    Гледам - пише "жени", влизам - то кенеф! Че и авторката така.
  • 12 Бесен Язовец

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Луд":

    Оценката е ясна, 2 кръгли нули !
  • 13 ...

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Трифонов":

    Ти си страшно тъп, и сега могат да се вземат деца от лоши родители.. Но в тоя закон за които говориш могат да го вземат за това, че му се скараш, по сигнал от комшия или каквото си измислят.. Тъпанар..

    Коментиран от #22

  • 14 На боровец😂😂😂

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "СссереМ":

    Този е идеален за министър😂😂😂
  • 15 инквизитор

    3 0 Отговор
    СТРАХ ТЕ Е ДА ПОСЕГНЕШ НА СОБСТВЕНИЯТ ТИ ЖАЛЪК ЖИВОТ ЛИШЕН ОТ ВСЯКАКЪВ СМИСЪЛ БОКЛУК ДОЛЕН,А ОТНЕМАШ ЖИВОТ НА НЕВИННО ДЕТЕНЦЕ.ПРАСЕТАТА ДА ТЕ ЯДАТ ЧЕРВЕЙ ДОЛЕН.
  • 16 Загрижен

    2 0 Отговор
    Къде са тези от Социалното безгрижие,за дърпане на ухо,за шамар,уволняват учители,за повишаване на тон,наказват родители,а сега?
    За този са знаели толкова много хора от града и майката е била потърпевша с години,и се стига до тук.
    Всички,които са знаели и са мълчали да понесат своята отговорност.
    Безхаберието и мълчанието,доведе до поредната смърт на дете.
  • 17 681

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Луд":

    Нивото на журналистика във факти е плачевно...
  • 18 Просто така

    1 0 Отговор
    Нищо него оправдава това е брутално
  • 19 Българин

    1 0 Отговор
    Сега трябва и него да го хвърлят от моста!! За да разбере какво е причинил на детенцето!
  • 20 Просто аз.

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Трифонов":

    Тъпата стратегия няма да помогне изобщо. Айде стига сте я споменавали, особено в такива случаи. Има си вече законодателство и деца се отнемат от години от социалните. Само дето в някои случаи държавата не си върши работата. Как би могла да си я свърши? Ако въпросният мъж наистина е насилник, пияница и т. н. и жената е подавала оплаквания от него, е трябвало да се обърне внимание от компетентните органи, но сме свидетели как доста често тези органи не го правят. Стратегията не е толкова лоша сма по себе си, колкото напъните с нея да се даде власт на незнайни НПО-та с чуждестранно финансиране. А нали знаеш, който плаща, той поръчва музиката. Нямам нужда някой си норвежец, педофил да определя съдбата на детето ми.
  • 21 гост

    0 0 Отговор
    Че и майката е същата стока,днеска говори пред репортерите все едно че на мач, на такива същества как да не им отнемеш родителските права!!
  • 22 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "...":

    Чел ли си конвенцията? То да не е като при скандинавците!
  • 23 гощо

    0 0 Отговор
    И сега ще се хаби време,ресурс за съд и присъда! Да го заведът на моста и да хвърлят и него!