Last news in Fakti

1 Юни, 2012 15:00 6 353 2

Спецпрокурори претърсват финансова къща на братя Галеви в Дупница

  • братя галеви-
  • проверка-
  • финансова къща
Спецпрокурори претърсват финансова къща на братя Галеви в Дупница - 1
Снимка Дарик

Финансова къща на братя Галеви в Дупница претърсват спецпрокурори в момента, съобщи Дарик. Вероятно ще бъдат проверени и други имоти на Пламен Галев и Ангел Христов. По неофициална информация става въпрос за общо четири техни имота. Двамата са обявени за международно издирване.

Докато държавата си е мислела, че Пламен Галев и Ангел Христов, известни като Братя Галеви, са на свобода срещу гаранция от общо 100 000 лв., се оказа, че съдът им е изменил мярката и ги е пуснал на свобода срещу подписка, като надлежно им е върнал и парите. Това става ясно от стенограмата от заседанието на кабинета на 30 май.

Разкритието е на правосъдния министър Диана Ковачева след края на самото заседание. Тя прави съобщението по искане на премиера Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    kadeto i da rovite te si biha kamshika.
  • 2 Тор

    0 0 Отговор
    Ха ха, мирише ми на номерата патент на
    Пламен Соколов. Лидия Павлова май започва да се изживява като национален герой. Защо ли синът и е тръбял , че още не си е застраховал "новата" кола втора употреба? Сякаш им е давал знак. Май е време и тя да стане гост на прокуратурата. Като знам с какви статии си изкарваше хляба , мисля че не и е много читава работата.