Last news in Fakti

18 Август, 2019 14:47 5 232 13

Туристи вбесили барикадиралия се полицай в Поморие

  • поморие-
  • преговори-
  • бивш полицай

3 часа продължиха преговорите с мъжа

Туристи вбесили барикадиралия се полицай в Поморие - 1
Снимката е илюстративна

Заложническата драма, която вдигна на крак спец полицаите в Поморие вчера, е била заради скандал за пълна с летовници къща. 42-годишният бивш полицай се прибрал вчера в ранния следобед и заварил дома си с квартиранти.

„Родителите му дали под наем на курортисти къщата за уикенда”, разаказаха съседи пред БургасИНФО.

Той се ядосал, тъй като нямало място, където да си почине. Това предизвикало взривопасния скандал с родителите му. Майка му успяла да излезе от къщата, но там останали баща му и туристите.

Мъжът е бил въоръжен. Местни жители го описват като саможив, но не и конфликтен човек, който обаче след напускане на системата на МВР е имал странно поведение. Бил добре подготвен физически, тренирал, карал колело, дори в студените зимни дни.

Ситуацията вчера в дома му на ул. „Княз Борис” I е била наистина драматична и само професионалната намеса на спец полицаите и психолозите към МВР са предотвратили по-тежки последствия.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мисля си

    28 3 Отговор
    Обикновено възрастните хора по курортите гледат да припечелят по някой лев през сезона. Но малко ми е странно този човек, работил в системата и предполагаемо с нелоши доходи, защо живее при тях? Пък и това да е единствено жилище, явно не приемат туристи за пръв път.
    Просто човекът си има друг сериозен проблем.

    Коментиран от #3

  • 2 Народна мъдрост

    29 4 Отговор
    Бивш полицай и бивша к...ва няма.

    Коментиран от #5

  • 3 Емил

    29 10 Отговор

    До коментар #1 от "Мисля си":

    Човекът е имал един единствен проблем - бил е ченге!
  • 4 Поморие

    30 3 Отговор
    В Поморие това е ежедневие - алчността кара хората да се нападат едни други - за паркомясто през лятото, съседи се карат за туристи, недоволни туристи с хазяи, съседи и ресторантьори, на плажа е същото, като трябва да търпиш и разни чужденци. Аз там вече няма да стъпя на "почивка"!

    Коментиран от #10

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Иван

    13 3 Отговор
    Ми прав е човека. Какви са тия туристи? Айде марш да си ходят на село. Къде са тръгнали на море да ходят?
  • 7 Хотелиери

    17 4 Отговор
    По възможност туристите да не идват на Черноморието, а да ни изпращат заделените пари за почивка по банков път ! Само така можем да гарантираме тяхното приятно прекарване и оцеляване ! Благодарим !
  • 8 Порно

    11 2 Отговор
    На квартира бях последно 2004 , няма да ми се случи в бъдеще.
  • 9 Abv....

    10 2 Отговор
    Явно, Полицая си е имал никакъв проблем...А този градоначалник, КОЙТО е дал ПЛАЖА на консигнация.. 24лв за чадъра и два шезлонга????И сега 2/3 от шезлонгите са празни...А хората се блъзкат като сърнелки на останалата ЧАСТ???

    Коментиран от #13

  • 10 Ах морето

    9 5 Отговор

    До коментар #4 от "Поморие":

    Прав си Набий в Балкана и си гледай кефа Няма чадъри няма шезлонги няма море в което може да се удавиш Кенефа ти без пари Най много някой мечок да те хареса ама след това ще ядеш мед без пари

    Коментиран от #12

  • 11 Irmao

    2 2 Отговор
    Че кой ходи на Гьолището?! Тия майка си и баща си ли са търсили там?!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ЕБЛИЧ

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Abv....":

    да се закрие капитализма