Last news in Fakti

6 Септември, 2019 11:20 1 371 5

Арестуваха трима футболни хулигани за погрома в пловдивски бар

  • ботев пловдив-
  • локомотив пловдив

Фенове на „Локомотив“- Пловдив и „Ботев“ са участвали в сбиването, часове преди дербито между двата отбора преди дни

Полицията в Пловдив арестува трима от футболните хулигани, нахлули и изпочупили заведение в Пловдив. Те са задържани за срок от 24 часа, информира bTV.

Един от тях е осъждан за футболно хулиганство миналата година, когато отново е участвал в сбиване. Установени са други две лица, които също са били част от погрома над заведението, те са извън Пловдив, но са призовани утре да се явят в полицейското управление.

Фенове на „Локомотив“- Пловдив и „Ботев“ са участвали в сбиването, часове преди дербито между двата отбора преди дни. Нападението е запечатано от камерите на заведение в квартал „Източен“.

Клипчетата са качени във Фейсбук групата „Забелязано в Пловдив“.

На тях се вижда как група от 6-7 млади мъже, облечени в черно и с маски на главите, нахлуват в заведението. Хващат столове и маси и започват да чупят, нападат и мъж. Според полицията всичко приключва за секунди. Мъжете ще бъдат арестувани и съдени по бързата процедура за хулиганство.

„Този конфликт вероятно е бил провокиран от феновете на Ботев,има размяна на реплики и бутане и удари,но пак казвам като цяло няма пострадали лица и няма нанесени някакви значителни материални щети“, каза Николай Кирков, началник на 6 РПУ-Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой68

    4 0 Отговор
    Комплексари...Понеже са голями "мъже"са с маски на муцуните..... Дъмпели...
  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    Те са хванали тримата без маски е :)
  • 3 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    РЕД-БУЛ ЩЕ СЪДИ ТЕЗИ ,КОИТО СА ЗАДЪРЖАЛИ КЛИЕНТИТЕ ИМ !!!
  • 4 666®

    4 0 Отговор
    Значи няколко пребити и изпочупено заведение според началник на РПУ не е нещо обезпокоително? Вече съм спокоен за живота си. Моя и на семейството ми. Днес ще си купим бронежилетки и ше излезем на заведение. Слава на ГЕРБ!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.