8 Септември, 2019 14:33 9 657 7

Убийците от Негован разфасовали туповете повече от час

  • негован-
  • убийство

На 14 юли убийците имали уговорка за ремонт на терасата

Убийците от Негован разфасовали туповете повече от час - 1
Снимка: БГНЕС

Повече от час и половина време е било нужно на убийците Пламен Шляпашки и Георги Нанчев, за да разфасоват труповете на убитото възрастно семейство Йордан и Мариана Атанасови. Това става ясно от самопризнанията на извергите, пише в. "Уикенд".

На 14 юли убийците пристигнали в апартамента около 10 часа сутринта, като преди това имали уговорка с треньора по борба Йордан Атанасов да ремонтират терасата му.

Дни преди престъплението, Пламен преброил 1000 лв. за незаконен пистолет със заглушител. Когато влезли в апартамента на жертвите си, Шляпашки издебнал момент, в който Мариана Атанасова била в гръб и ѝ пуснал куршум в тила.

Треньорът по борба се хвърлил към него, но бил покосен от два куршума в гърдите, а след това бил довършен с изстрел в главата.

След убийството двамата строители завлекли труповете на възрастната двойка в банята, като покрили помещението с найлони, за да не оставят следи. Рязали главите им и крайниците им с триони повече от час, тъй като труповете не могли да се поберат цели в бидоните.

Накрая почистили старателно жилището с белина и други почистващи препарати, но въпреки това оставили следи.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Да бе

    29 7 Отговор
    Дни преди престъплението, Пламен преброил 1000 лв. за незаконен пистолет със заглушител.
    ---
    И къде е дремАл ушеф? Всички, които продават оръжие "на улицата" са ушета или на милицията (иначе няма да са там), или на по-големите риби от ъндърграунда, та неизбежно се разчува, ако някой купи оръжие със заглушител. Който не вярва и има съответните познати, нека се пробва да купи пищов със заглушител. Веднага ще му цъфне ушеф, или някоя по-голяма мутра да го пита за какво му е оръжието.

    Коментиран от #6

  • 3 Дъ Клаш

    17 0 Отговор
    А тия чукали ли са се докато са разфасовали.Те го тоя първия коментатор знае как се разфасова педала му с педал.
  • 4 Убийците

    3 12 Отговор
    Сложихме и зеле в бидони те и червен пипер и малко аспирин да не се развалят
  • 5 Стига подробности

    24 1 Отговор
    Няма ден в който МВР да не оповестява подробности около някое убийство,но какво прави държавата за да не се стига до такива престъпления?
  • 6 Ха ха

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Да бе":

    И ти разбираш колкото аз от космос просто се скрий и тия плюсове просто.....
    И ще те пита тоя къде ти го продава за кво ти е и ти ще си кажеш а? Ха ха ха клоуни!
  • 7 Гост

    2 0 Отговор
    Гадни изроди