Last news in Fakti

7 Юни, 2012 21:13 2 905 4

Влезе в сила присъдата на Кирил Рашков за показване на среден пръст

  • рашков-
  • присъда-
  • среден пръст
Влезе в сила присъдата на Кирил Рашков за показване на среден пръст - 1
Снимка Дарик

Присъдата от година и два месеца затвор и обществено порицание на Кирил Рашков за показване на среден пръст към жителите на Катуница влезе в сила. Това стана, след като ромският бос се е отказал да обжалва решението на съда, съобщи неговият адвокат Даниел Ангелов, цитиран от Дарик радио.
Делото за непристойно поведение бе образувано, след като прокуратурата се самосезира по публикации в медиите и репортажи по телевизиите.
Ромският бос се разследва още за укриване на данъци, както и за заговор за подготовката на три убийства. По последното дело обвиняеми са още Любомир Илиев и братята Васил и Георги Горанови.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 е5йъу

    0 0 Отговор
    Погалиха го стази присъда за да го скрият от обществото за известно време и да се отърве от по голямата която го очакваше.Сега след 3-4 месеца ще го пуснат и пак ще си показва маникюра на който си поиска.
  • 2 Хитлер

    0 0 Отговор
    Що го пазите? Пуснете го в катуница да се разходи свободно. Те хората го обичат ...
  • 3 са е роменге

    0 1 Отговор
    браво кире само така
  • 4 Ivan Bogdanov

    0 0 Отговор
    presileno e za 1-sreden prast,da se leji v zatvora, a hora sas kade po tejki prestapleniq- vzimat yslovni prisadi ili probacii....