24 Септември, 2019 10:10 2 674 4

Мистериозна смърт на млад българин в Брюксел

  • смърт-
  • българин-
  • брюксел

Майката се оплака, че дори не знае къде е тялото на 36-годишния ѝ син

Мистериозна смърт на млад българин в Брюксел - 1

Русенката Елка Дочева съобщи във Фейсбук, че синът ѝ - Искрен Йорданов, който живеел в Германия, е починал по неясни причини в Брюксел преди няколко дни, а от Външно министерство и посолствата ни в двете държави не дават на семейството никаква информация. Майката се оплака, че дори не знае къде е тялото на 36-годишния ѝ син. Жената публикува и документ от МВР, който разкрива мистериозен факт, за който също няма обяснение - в случая е замесена и дипломатическата мисия на Китай, пише dir.bg.

Ето какво разказа Дочева в социалната мрежа:

"Здравейте, скъпи приятели, познати и непознати.

Синът ми Искрен Йорданов е починал на 17.09.2019 в Брюксел по неизяснени към момента причини. Потърсиха ни от полицията, единствено с информация, че е починал. От тогава започна нашето ходене по мъките, свързахме се с Министерство на външните работи, Консулствата и Посолствата ни в Брюксел и Германия и от никъде не получаваме никаква информация, нито съдействие. Не знаем какво се е случило, кога се е случило и къде се намира тялото на Искрен в момента.

Умолявам Ви добри хора, споделяйте и дайте гласност на този случай, моля Ви да успеем да разберем причините за смъртта детенцето ми! Семейството му сме съсипани от мъка и безпомощни!

За да няма недоразумения. Искрен Йорданов е роден на 29.03.1983 г. в гр. Русе, живее и работи в Германия. Заминал е на 13.09.2019 г. в Брюксел при приятелка, Екатерина Георгиева. На 15.09. тя казва, че го е оставила на северната автогара в Брюксел до хотел на пакистанци и от тогава нямаме връзка с него. Телефона му е изключен. На 20.09.2019 г. ни потърсиха от районното управление в Чародейка (квартал в Русе - б.р.), за да ни съобщят, че е починал и няма никаква друга информация".


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТЪЖНО

    17 1 Отговор
    Госпожо Дочева, искрени съболезнования за непрежалимата Ви загуба! Няма по–страшно от това майка да загуби чедото си, но въпреки това , трябва да имате сила , смелост, та дори и наглост, за да се преборите със системата на дипломацията. Не се отказвайте и денонощно ги притискайте, та дано се сетят, че и те имат деца, пък да се размърдат и да Ви помогнат.
  • 2 Предполагащ.

    8 1 Отговор
    Може би само така си мисля че е станало: Щом нашият сънародник последно е останал до този пакистански хотел сигурно е отишъл да преспи там или е решил да влезе да пие нещо в бара на хотела и е станал проблем с някой от посетителите в бара които вероятно са пакистанци или някакви други бежанци бил съм Германия и съм го виждал това бежанците се събират в такива заведения които държат тяхни сънародници предполагам че те са го убили и да не се раздуха скандалното му убийство Германия и Белгия прикриват нещата това е. И аз имах подобна случка преди 6 год в Германия в дискотека която държеше кюрдин там се събираха немци поляци българи руснаци и сърби беше хубаво и ние българите които бяхме в този грат се събирахме там но в един момент откриха бежански център в града и дискотеката се напълни с кюрди те се чустваха като удома си и си правеха каквото си искат примерно хващаха момичетата отзат и ей такива . И ето стана това което се очакваше един от кюрдите ударил наш български турчин защото бил турчин и се сбихме те бяха 20 кюрди и ние от България също бяхме около 20тина отдавна не бях удрял човек но тия си го търсиха е в крайна сметка ги смачкахме от бой после спряхме да ходим там на следващата вечер е имало около 60 кюрдина типична циганска история а и като казах циганска история имаше и наши цигани заедно със тях бяха станали приятели явно се разбираха на турски и така.
  • 3 Митко

    2 1 Отговор
    Уж при приятелка,пък в дипломатическа мисия на Китай.Тогава отиваме на крадец или шпионин.Ужас.Не му е чиста работата.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.