Last news in Fakti

24 Септември, 2019 16:21 3 489 13

Искрен Йорданов бил намерен мъртъв в гаража на китайското посолство в Брюксел

  • искрен йорданов-
  • русенец-
  • брюксел

В последния си разговор с майка си починалият българин от Русе ѝ споделил, че има голям проблем

Искрен Йорданов бил намерен мъртъв в гаража на китайското посолство в Брюксел - 1

36-годишният русенец Искрен Йорданов бил открит мъртъв в гаража на китайското посолство в Брюксел. Починалият е заминал за Белгия при приятелка на 13 септември. Два дни по-късно говори с майка си по телефона за последно, след което повече връзка с него няма. На 20 септември семейство в Русе е потърсено от полицията, за да ги уведомят, че Искрен е починал в Брюксел на територията на китайското посолство.

Информацията до българските власти е подадена от Интерпол, а всички опити на близките да получат още информация от посолството ни в Брюксел и Външно министерство до момента са без резултат.

„В неделя вече започна да ми звъни и каза, че ще има страхотен проблем. После телефонът се изключи и край. Последно го чух в 7:30 ч. Оттогава вече никаква връзка, абсолютно никаква. Искам да разбера истината, да знам къде е тялото му, какво се е случило, какво е преживял”, каза пред bTV майката на Искрен – Елка Дочева.

Тя самата обяви мистериозната смърт на сина си в социалните мрежи. Ето какво публикува Елка Дончева:

"Здравейте, скъпи приятели, познати и непознати.

Синът ми Искрен Йорданов е починал на 17.09.2019 в Брюксел по неизяснени към момента причини. Потърсиха ни от полицията, единствено с информация, че е починал. От тогава започна нашето ходене по мъките, свързахме се с Министерство на външните работи, Консулствата и Посолствата ни в Брюксел и Германия и от никъде не получаваме никаква информация, нито съдействие. Не знаем какво се е случило, кога се е случило и къде се намира тялото на Искрен в момента.

Умолявам Ви добри хора, споделяйте и дайте гласност на този случай, моля Ви да успеем да разберем причините за смъртта на детенцето ми! Семейството му сме съсипани от мъка и безпомощни!

За да няма недоразумения. Искрен Йорданов е роден на 29.03.1983 г. в гр. Русе, живее и работи в Германия. Заминал е на 13.09.2019 г. в Брюксел при приятелка, Екатерина Георгиева. На 15.09. тя казва, че го е оставила на северната автогара в Брюксел до хотел на пакистанци и от тогава нямаме връзка с него. Телефона му е изключен. На 20.09.2019 г. ни потърсиха от районното управление в Чародейка (квартал в Русе - б.р.), за да ни съобщят, че е починал и няма никаква друга информация".

От МВнР обявиха, че консулът ни в Белгия работи по случая и очаква информация от властите в Брюксел. Той е разговарял с близки на починалия и оказва пълно съдействие.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миш

    28 0 Отговор
    Това не значи ли че е намерен на китайска територия?Информация от Китай,или не е така?

    Коментиран от #9

  • 2 Зигмун Фройт

    30 2 Отговор
    Захариева сега е заета да русофобства няма време да се занимава с разни истории от Брюксел!!
  • 3 Ал та фанах Атаопънах

    22 1 Отговор
    "Неизяснени причини", питали ли сте китайскят посланник дали е убивал хора скоро? Защото още от времето на Мао Дзедун е много изтънчена традиция да се убиват хора. Въпреки че в Брюксел може да са на мнение че българите не сме хора и няма нужда да се разследва.
  • 4 Странна история....

    9 0 Отговор
    Разбирам да беше в саудитското посолство ама тогава изобщо пък нямаше да го намерят....
  • 5 боцмана

    6 0 Отговор
    Самоубил се е с два изстрела в гърба.
  • 6 Интересно

    4 0 Отговор
    Ще следа внимателно развитието на този случай. Отдавна не е било да нямам мое си първично обяснение на такива случки.
  • 7 Мразя. Психо. Идеотите

    4 0 Отговор
    Дано. Не. Са. Му. Украли. Органите........

    Коментиран от #11

  • 8 Мразя. Психо. Идеотите

    4 0 Отговор
    Дано. Не. Са. Му. Украли. Органите........
  • 9 Фаци

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "миш":

    А Външно защо не и отговаря? Това им е работата да съдействуват на българи зад граница ипри такива случаи и на роднини. Защо не и отговарят?

    Коментиран от #12

  • 10 qwor

    1 0 Отговор
    ЗАХАРИЕВААААА КЪДЕ СИ ?????
  • 11 много странно

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мразя. Психо. Идеотите":

    прилича на това или че е знаел нещо много тайно
  • 12 Защото не им пука

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Фаци":

    за никой важно е само заплатата да се взима
  • 13 Петрова

    0 0 Отговор
    100% неговата приятелка Екатерина Георгиева проститутката при която е заминал е виновна за всико и знае каква е истината ! Катя от години се заминава с проституция наркотици и е заклета комарджиика !! Дано да я разследват !! Тя му е давала зор да отиде при нея викала го е ! покраи нея се е замесил в нещо !!