Last news in Fakti

12 Октомври, 2019 09:44 14 351 29

Сензационни разкрития за килъра, разстрелял фараонката Станка

  • станка марангозова-
  • младост

Килърът ѝ подал бялата изкуствена роза, а секунди по-късно от упор я разстрелял

Сензационни разкрития за килъра, разстрелял фараонката Станка - 1

Килър на мотор разстреля с три куршума в главата от упор фараонката Станка Марангозова в колата ѝ в столичния квартал „Младост“.

Убиецът се приближил до Марангозова, подал ѝ бяла изкуствена роза през прозореца, казал ѝ нещо за секунди, след което от упор я застрелял и избягал, съобщава „Телеграф“.

„Руската мафия има традиция да подарява бяла роза на набелязаните за убиване. Щом някой ти я подари, означава, че скоро ще умреш. В случая вероятно някой е използвал това послание“, коментираха разследващи.

Станка Марангозова се придвижвала с обикновено „Пежо“. Щом паркирала пред блок 18, в който живеела в мъжа си Динко, до нея се приближил мъж на мотор.

Килърът ѝ подал бялата изкуствена роза, а секунди по-късно от упор я разстрелял. Цветето паднало до возилото, а трупът на фараонката се килнал в дясната страна на автомобила.

В цялата кола били открити малки кристали от перличките, с които била покрита бялата роза. Някои от листенцата ѝ също били пробити.

„Може да се направи предположение, че извършителят е професионален килър. Групирането на куршумите в главата ѝ го доказва. Тя е можела да загине и при първия изстрел, но за сигурност вероятно са изстреляни още два куршума“, коментираха разследващи.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    98 2 Отговор
    На колко семейства и отделни хора е провалила живота измамницата. Не ми е жал за такива.

    Коментиран от #3, #16, #29

  • 2 Шерлок Холмс

    44 3 Отговор
    Страшен професионалист, от упор 3 куршума и трите в 10???!!
  • 3 Шаолина

    19 41 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    На мен пък не ми жал за балъците!
  • 4 Про

    35 3 Отговор
    първият и последният изстрел са контролни, вторият е основният
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Професора

    31 45 Отговор
    Истината е че Станка Марангозова си отишла на 47 години обаче си е поживяла като царица, а вас ви чакат бедни старини с памперси и подлоги! Да сте живи и здрави и по дълъг живот.

    Коментиран от #13

  • 9 544

    31 3 Отговор
    Брилянтна оперативна комбинация стил Ботю Ботюф. Сега убиецът ще се притесни и ще направи грешка и старшина Варадин ще го пипне. Нашата милиция сама себе си не може опази.
  • 10 Панов

    30 4 Отговор
    Марангозови бяха флагмана на БСП Бургас.
    Далаверите и започнаха когато баща й стана депутат от БСП.
    Там е заровено кучето.
    В тия среди търсете поръчителя.
  • 11 Morgoth

    37 0 Отговор
    Да е жив и здрав! След като съдебната ни система не може да се справи с такава като нея и да е на топло за дълго, то да ходи под земята, за да няма повече пострадали от нея.
  • 12 8423

    39 3 Отговор
    Единственото вярно, е че е разстреляна.
    Не вярвам на версията.
    Балъци винаги е имало, затова са законите! Вината е в парламента, защото законите защитават измамниците и престъпниците!
    Не се дават заплати и рента, но да сте чули държавата да упражнява контрол?
    Когато няма държава, има самооправство!!!
  • 13 Студента

    34 6 Отговор

    До коментар #8 от "Професора":

    Благодаря за такъв живот като нейният, професоре! Благодаря, но НЕ.
    На теб ако ти се живее така, ми давай, имаш възможност. Пък те, бялата роза не се знае дали ще се забави много. А ако се забави, ти ще знаеш че тя все някога ще дойде! Ще скачаш на сън, ще се оглеждаш като се разхождаш и ще проверяваш какво има цукалото, когато се изхождаш!
    Щом ти харесва, давай!
  • 14 Мартин

    16 2 Отговор
    Каква е розата- бяла. И още каква- изкуствена.
    И двете думи са прилагателни, а знаем, че когато се изброява в едно изречение, то между изброените неща се слага запетайка.
    П.П.
    Към авторката на статията, без злоба и съвсем добронамерено.
  • 15 инспектор Дюдю

    29 1 Отговор
    Килъръп печен.Щом не си е изгубил личната карта на местопрестъплението,значи е професионаляга!Защото във Франсето така се дънят и разкриваемоста е огромна.
  • 16 некойси

    32 0 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    един боклук по-малко, който съдебната система редовно е пропускала ...
  • 17 Признателен.

    43 0 Отговор
    Така нареченият килър трябва да бъде открит възможно най бърже и да бъде награден с орден и да му бъдат отпуснати пари от държавата това се казва герой евала на човека толкова е скромен че не казва кой е???
  • 18 Plovdiv

    35 2 Отговор
    Hякой титан на мисълта може ли да обясни разликата между "обикновено" и "необикновено" Пежо?!
  • 19 Ми даааа

    4 15 Отговор
    Престъпниците на Путин в услуга на БСП !
  • 20 Щерю

    16 0 Отговор
    Стига с тия филми , руски , италиански мафии , изпържила е някой когото не трябва и човека я е поръчал щом е разбрал че е врътнат , това е . Няма намиране на убиеца , вече е зад граница а , поръчител може да е всеки от изпържените

    Коментиран от #25, #26

  • 21 Ники

    21 1 Отговор
    Търсила си е белята, с 28 млн. лв. е завлякла балъците, явно някой не е издържал...
  • 22 Кико

    12 9 Отговор
    БСП не могат да си поделят откраднатото. Казали на Решетникова и той човека им е намерил решение! Браво.!
  • 23 Име

    18 0 Отговор
    Тая мърша, каквото е сяла, това е пожънала. Обаче журналята нещо набъркват руската мафия като я обиждат, че няма пари за истински рози, въпрос на докачливост. Както и да е, обаче едно не мога да разбера тия статии, където абзац след абзац пишат едно и също. Това е заради шизофреничните наклонности на писачите или просто се опитват да запълнят мястото с определен брой думи. Такива хора са за уволнение. След като са неспособни трябва да си потърсят друга реализация. Същото се отнася и за неспособните редактори позволяващи това.
  • 24 От прекараните и обраните...

    11 2 Отговор
    Дано има достатъчно бели рози и за другите печалбари от тридесет годишното безправие и робство на мафията!Дай Боже!
  • 25 Ей...

    10 2 Отговор

    До коментар #20 от "Щерю":

    А този някой не е ли ограбил труда, пенсията, здравеопазването и образованието на баба ти, майка ти и твоите... Откъде такива пари, че и ги хвърлят на някаква Станка да им ги върти...айде, друг път ! Не казват на кого парите е въртяла и там е истината.
  • 26 Що, бе ...що

    8 2 Отговор

    До коментар #20 от "Щерю":

    Що не извади ти едни 150 000 еврака и да й ги дадеш...ей, тъй ..тез пари са били за пране, не са на обикновени хора, а на народните душмани с майки и татковци от високите етажи през последните 30 години.
  • 27 Шаран БГ

    3 2 Отговор
    Когато имаш власт / от Бога, от народа, от Кремъл или Белия дом/ и искаш да направиш нещо хубаво за хората, над които властваш, ГО ПРАВИШ !! Когато не искаш, получаваш си "кесаревото", чрез закони или далавери, и чакаш да изтече мандата.За това работата с "независимите и недосегаемите" от Кривосъдната система у нас стоят малко по-сложно.... Те нямат мандат... !? И право , и криво да седят - все криво съдят. Тая способна и симпатична жена е насочила природните си дарби и талант в много опасна посока и.......и си е платила според злото у човека !! Криминалистите и следователите ще си свършат перфектно работата , ако не им се пречи от ВЛАСТТА, под каквато и да е форма.Но в такива "сериозни" дела знаем как стоят нещата - дори убиват убиеца на убиеца. В случая е сериозен и способен човек - разбира си от работата !!!
  • 28 Костов

    0 0 Отговор
    Едно голямо браво на моргоф
  • 29 Стрнли

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "mediator37":

    На колко алчни за пари?