Last news in Fakti

19 Май, 2020 09:36 9 009 12

Разбита е групата, поръчала убийството на фараонката Станка Марангозова

  • станка марангозова-
  • убийство-
  • фараонка

Полицията води разследване

Разбита е групата, поръчала убийството на фараонката Станка Марангозова - 1
Снимка: БГНЕС

На прицела на спецоперацията, която се провежда в София по разкриването на поръчково убийство, са поръчителите на убийството през есента на м. г. на Станка Марангозова. Това научи БЛИЦ от осведомени източници.

На 10 октомври 2019 г в столичния квартал Младост бе открит трупа на 46-годишна жена. Станка Марангьозова лежеше на предната седалка на автомобила с огнестрелна рана в главата, а до трупа ѝ бе хвърлена бяла роза.

Убийството станало на паркинга пред блока, в който живеела заедно с приятеля си, именно той отрил любимата си простреляна в колата.

Според разследващите убиецът е познат на жертвата и оставил бялата роза, за да ѝ отклони вниманието. По случая още няма задържан.

Марангозова има криминални регистрации за финансови престъпления и несъстоятелност. Шармантната дама беше арестувана от ДАНС през 2011 г. за пране на пари и измами.

След проведено разследване тя е обвинена за източване на 65 милиона лв. чрез схема, напомняща дейността на прочутите финансови пирамиди.

Станка Марангозова е застреляна от неин познат, а бялата роза е послужила за прикритие. Тя е убита с три куршума в главата. Тази версия изложи в първите дни следз престъплението главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

"Нейната криминална биография е богата. Трябва ни време и смятам, че ще си свършим работата", заяви той и добави: "Назад във времето доста сериозни суми са преминали през нея. Къде легално, къде нелегално." „Убийството в квартал „Младост” е извършено поне час и половина преди да се под сигналът към нас. Фактът е, че е извършено на публично място – на паркинга пред блока. Но в никакъв случай не става дума за показност”, добави той.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 България на българите

    18 0 Отговор
    Фараони пирамиди помачори.
  • 2 да попитам

    33 2 Отговор
    защо издигате в култ няква крадла ???

    Коментиран от #6

  • 3 Пешо

    34 0 Отговор
    Разбита е групата,пък няма арестуван! Гениално заглавие, няма що.Може би са убити от полицията.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Малоумен народ сме си и тва е

    13 3 Отговор

    До коментар #2 от "да попитам":

    Щот в БГ-то е много модерно да се издигат крадците, виж с Божков от най големия мафиьот и престъпник сега хората го съжаляват все едно не е точил Държавни пари и не е крал от народа с казината си и билетчетата! Ама кво да прайш прост народ слаба Държава😉
  • 7 Ева

    9 0 Отговор
    И кой го реши че е разбита и точно кой е виновен гръмки заглавия без доказателства и стойност
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ТРОПЧО

    7 0 Отговор
    КАТО НЯМА ЗАКОНИ ТАКА Е СЕГИ СИ ТЪРСИ ПРАВАТА КАСТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ ЛЪГАЛА МАМЕЛА И НА СВОБОДА НЯМАЛО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЕТО ВИ ДОКАЗАТЕЛСНВА БЯЛА РОЗА
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 гост

    5 0 Отговор
    Всичко се връща на този свят !!! Крала ,крала и един ден си получила заслужено оловото....Нормално и правилно !!!
  • 12 Нилето

    0 0 Отговор
    Фараоката Си го е заслужила