Last news in Fakti

20 Юни, 2012 12:19 2 312 2

Екстрадират Евелин Банев – Брендо в Италия

  • кокаинови крале-
  • брендо-
  • евелин банев-
  • екстрадиция

Софийски градски съд постанови Евелин Банев – Брендо да бъде предаден на италианските власти за срок от една година, по обвинения за трафик на кокаин. Брендо ще бъде предаден на властите в Милано.

За този период Банев ще бъде връщан в България за провеждането на наказателно производство от българската съдебна система по друго дело за пране на пари, което тече срещу него в момента.

Освен това съдът реши мярката за неотклонение на Банев да бъде променена от „подписка” в „задържане под стража” до фактическото му предаване на властите в Милано.

Решението не е окончателно - има петдневен срок за обжалване пред Софийски апелативен съд. Адвокатът на Брендо – Ина Лулчева заяви след съдебното заседание, че ще обжалва.

Евелин Банев бе задържан при специализираната полицейска операция "Кокаинови крале". При нея бяха задържани 15 българи и 15 чужди граждани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pacoran

    1 0 Отговор
    aide u pandelata terikat za vsi4ko si ima nakazanie ial pil veselil se sega do kraia u pandiza 6e visi
  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    v italia shte odnese podobavashta prisada toia