Last news in Fakti

6 Ноември, 2019 14:15 3 039 12

Стана ясно кой е убиецът от Ченгене скеле

  • труп, млад мъж, бургас

В нощта на екзекуцията Виталий и 30-годишната му жертва били в имота и се забавлявали

Стана ясно кой е убиецът от Ченгене скеле - 1

45-годишен руски гражданин е заподозрян за жестокото убийство край Рибарското селище Ченгене скеле, съобщава Флагман.БГ, позовавайки се на свой източник.

Името му е Виталий, който от известно време живеел на квартира в блок 34 на най-големия жилищен комплекс в Бургас. Именно в апартамента в ж.к. ‘Меден рудник”, по изключително брутален начин, Виталий убил бургазлията след нанасяне на множество свирепи удари, които довели до фаталния край.

В нощта на екзекуцията Виталий и 30-годишната му жертва били в имота и се забавлявали, имало и алкохол. Двамата също работели по различни строителни обекти и дори завързали приятелство, посочиха съседи, които разкриха, че в трагичната вечер, в продължение на няколко часа, от апартамента се чували страшни викове.

Виталий и бургазлията били до такава степен пияни, че между тях на пръв поглед безпричинно, се разразил жесток скандал. Под въздействие на алкохол и воден от яростта си, руският гражданин започнал да налага приятеля си. След като се успокоил видял, че проснатия на пода мъж вече няма жизнени показатели и се изплашил.

Той първосигнално решил да натовари тялото в колата си и което се запътил към рибарското селище, където захвърлил трупа. За да прикрие престъплението си го затрупал и с три стари автомобилни гуми.

По данни на полицията убийството е станало в четвъртък вечерта, а самият труп на 30-годишния бургазлия бе намерен в понеделник от служител на озеленяването.

Руският гражданин Виталий е обявен за общодържавно издирване.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Коректор

    15 1 Отговор
    Всички , които не могат да пишат на български , да бъдат въдворени в лагери за чужденци .
  • 4 братушки

    12 3 Отговор
    Добре че не е действал първосигнално и да реши да го изяде както правят

    Коментиран от #5

  • 5 Тройной одеколонче

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "братушки":

    Или да го изнасили
  • 6 не че е важно ама

    6 4 Отговор
    Нали първосигнално полицията издирваше две лица от ромски произход ? И изведнъж - прас - руския гражданин. Щом го издирват значи нищо не знаят . Как тогава описват толкова подробно случката?
  • 7 Русофил българоб

    4 12 Отговор
    Кур за бг
  • 8 ВЪН

    8 3 Отговор
    ОТ ДЪРЖАВАТА ВСИЧКИ РУСКИ ПОМИЯРИ !
  • 9 Гост

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Diushevadez4283":

    И европейците също, американските граждани също защото защото и те са окупатори.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Българче

    8 0 Отговор
    Вън английските изроди от България !
  • 12 Айде,бе

    5 1 Отговор
    Ма как!Ави нали по снимки търсеха двама!Нали явно били роми!Пък каква стана тя!?Руснак!А руснак с ром явно само Джурналист може да обърка!Абе после се чудите, що журналистите сте паплач!Той Бойко правилно казва..гледайте си работата!Некадърници!