Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 08:41 2 131 4

Продължава делото срещу убиеца от Борисовата градина

  • йоан матев

Йоан Матев е обвинен за убийството на 16-годишния Георги Игнатов

Продължава делото срещу убиеца от Борисовата градина - 1
Снимка: БГНЕС

В Софийския градски съд на 25 ноември продължава процесът срещу Йоан Матев, обвинен за убийството на 16-годишния Георги Игнатов в Борисовата градина през 2015 година, припомня БГНЕС.

На последното заседание през октомври по делото бяха разпитани петима свидетели, като двама от тях - Ерик Стоянов и Аюджеб Дома, бяха доведени принудително от съдебната охрана. Ключовият свидетел по делото – Марсел, брат на Йоан Матев, който отведе разследващите до ножа, с който е извършено убийството, се отказа да свидетелства още през 2018 година.

Игнатов беше намушкан смъртоносно на 2 юни 2015 година в Борисовата градина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Именно

    9 0 Отговор
    Ей това ни е съдебната система - 4 и половина години не могат нито да го осъдят нито да го оневинят ... и това е за убийство!

    Коментиран от #3

  • 3 дааа

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Именно":

    Видяхте ли защо има съкратено съдебно производство.5 години и е още на Градски съд.

    Коментиран от #4

  • 4 айдебе

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "дааа":

    Ако ще и 10г да го съдят,важното е да е в ареста(затвора) и да го осъдят на доживотен без замяна,отколкото съкратено и след 10г да е пак на свобода,нал тъй!Едно времи на таквиз изроди им теглиха по един куршум и толкуз.